Kaip išjungti „Facebook Messenger“ „Android“ ir „iOS“.
Kaip išjungti „Facebook Messenger“ „Android“ ir „iOS“.

„Facebook“ šiek tiek apsunkino „Messenger“ išjungimą, prieš tai neišjungus kitų „Facebook“ paslaugų. Štai kaip tai veikia.

Negalite išjungti vien Messenger. Norėdami išjungti Facebook Messenger, turėsite išjungti ir savo Facebook paskyrą. Tiesiog nėra galimybės išjungti „Messenger“, prieš tai neišjungus „Facebook“ paskyros.

Daugelis žmonių jau žino, kad paskyros išjungimas skiriasi nuo „Facebook“ ištrynimo. Jei išjungiate „Facebook“, laikinai ištrinate savo paskyrą ir galite ją bet kada iš naujo suaktyvinti. Jei ištrinsite „Facebook“, visam laikui pašalinsite savo duomenis.

Tačiau galite nesuvokti, kad išjungus „Facebook“ paskyrą „Facebook Messenger“ neišjungiama. Žmonės vis tiek galės jus matyti ir bandyti su jumis susisiekti. Štai kaip išjungti „Facebook Messenger“ išjungus „Facebook“.

Išjunkite „Facebook Messenger“.

Kad galėtumėte išjungti Facebook Messenger, turite išjungti savo Facebook paskyrą. Jei norite toliau naudoti „Facebook“ be „Messenger“, turėsite tiesiog į tai nekreipti dėmesio.

Geriausias būdas tai padaryti yra tiesiog ištrinti programą iš savo įrenginio. Vis tiek matysite ryšio užklausas viršutiniame dešiniajame „Facebook“ sklaidos kanalo kampe darbalaukio svetainėje.

Išjungę „Facebook“ paskyrą, atlikite toliau nurodytus veiksmus, kad išjungtumėte „Messenger“.

"Android"

  • Išmaniajame telefone atidarykite „Facebook Messenger“ programą.
  • Spustelėkite savo profilio nuotrauką viršutiniame dešiniajame kampe arba spustelėkite trijų eilučių meniu.
  • Slinkite žemyn ir Pasirinkite Nustatymai.
  • Dabar slinkite žemyn ir spustelėkite Teisė ir politika.
  • Kitame ekrane spustelėkite Išjunkite „Messenger“..
  • Įveskite slaptažodį ir bakstelėkite Tęsti.
  • Norėdami iš naujo suaktyvinti „Facebook Messenger“, tiesiog prisijunkite prie „Messenger“ programos naudodami savo vartotojo vardą ir slaptažodį.

"IOS"

  • Išmaniajame telefone atidarykite „Facebook Messenger“ programą.
  • Spustelėkite savo profilio nuotrauką viršutiniame kairiajame kampe.
  • Slinkite žemyn ir spustelėkite Teisė ir politika.
  • Kitame ekrane spustelėkite Išjunkite „Messenger“..
  • Įveskite slaptažodį ir bakstelėkite Tęsti.
  • Norėdami iš naujo suaktyvinti „Facebook Messenger“, tiesiog prisijunkite prie „Messenger“ programos naudodami savo vartotojo vardą ir slaptažodį.

Ateityje galite iš naujo suaktyvinti „Facebook Messenger“ paskyrą prisijungę prie „Facebook Messenger“ naudodami savo vartotojo vardą ir slaptažodį. Iš naujo suaktyvinus „Messenger“, bus iš naujo suaktyvinta pagrindinė „Facebook“ paskyra.

Jei visiškai ištrinsite „Facebook“ paskyrą, prarasite prieigą prie „Messenger“. Jokiu būdu negalima išlaikyti „Messenger“ be „Facebook“ profilio.