Shotzi Blackheart vs. Candice LeRae karo Indi Hartwell
Shotzi diwiwiti kanthi kauntungan saka perang. Candice uwal saka kunci lengen lan entuk papan amarga gangguan saka Indi Hartwell. Sing saka The Way entuk kontrol sajrone potongan komersial nganti Blackheart nyambungake Enzuigiri kanggo nggawe ruangan. Dheweke tetep ndhisiki perang nganti Candice lolos kanggo Garga-No Escape. Shotzi ngilangi kunci lan nyambungake DDT ing pojok. Indi ngganggu dheweke maneh lan LeRae rampung karo Swinging Neckbreaker kanggo menang.

Pemenang: Candice LeRae ing cacah telu

Finn Balor ndadekake ngleboke menyang ring kanggo promo. Juara kasebut menehi pujian marang Kyle O'Rilley nanging njlentrehake yen dheweke ora entuk apa sing dijanjekake nalika dikalahake minggu kepungkur. Dheweke ngelingake yen kamenangan kasebut mung minangka peringatan kanggo penantang sabanjure, sing katon Pete Dunne ing adegan bebarengan karo Oney Lorcan lan Danny Burch. Tilas juara Inggris kasebut njlentrehake yen dheweke kesel ndeleng dheweke minangka pasuryan gulat Eropa lan bakal dadi saingan sabanjure kanthi kekuwatan. Trio nyerang Bálor! Pemilik Kejuaraan NXT ninggalake dheweke ing lemah nganti Kyle O'Rilley muncul kanggo nylametake dheweke. Roderick Strong lan Adam Cole uga katon lan wong telu ngusir sing ora sopan. Bálor mung nonton dheweke lan pensiun ing mburi panggung.

Dusty Rhodes Tag Team Klasik 2021 Babak 1
Veteran Muda Grizzled Zack Gibson lan James Drake nglawan Ever-Rise Chase Parker lan Matt Martel
Drake nguwasani Martel lan pasangane tetep dadi pimpinan tim kasebut. Drake ana ing bebaya nalika Martel nendhang awak mungsuh. James nyoba kanggo reassure partner lan njupuk liwat kanggo gain lemah. Martel oncat saka kunci lengen lan relieves Chase. Sing terakhir entuk sawetara lemah kanthi nabrak mungsuh loro. Ever-Rise nyiapake kanggo ngrampungake proyek kasebut, nanging James mbela awake dhewe kanthi bantuan partner ing ringside, lan loro-lorone ngetrapake Tiket menyang Mayhem. 1.2.3

Veteran Muda Grizzled bakal ngadhepi The Way utawa Kushida lan Leon Ruff ing babak kapindho turnamen kasebut.

Shotzi Blackheart nggawe statement ing mburi panggung. Dheweke njlentrehake yen dheweke bakal golek partner kanggo Dusty Rhodes Women's Tag Team Classic. Njlentrehake yen dheweke butuh wong sing setya, bisa dipercaya lan prajurit, Ember Moon katon ing adegan kasebut lan nyatakake yen bebarengan bakal nggawe sejarah ing turnamen kasebut.

Johnny Gargano karo Teori Austin vs Dexter Lumis
Lumis lunges ing Gargano lan kenek bola-bali. Sing saka The Way bakal nampa Uppercut ing ringside sing nggawe dheweke kalah kanggo sawetara wektu ing ring. Sawise berjuang liwat sudhut Lumis mbalang mungsuh menyang lemah lan mlumpat, nanging Johnny nggulung menyang sudhut lan mungsuh tiba mundur.
Gargano entuk dominasi sajrone istirahat komersial.

Punch Lumis ing mburi kaping pirang-pirang nganti counterattacks karo sikut lan Spinebuster kang. Dexter nggolèki Jaket nanging dibalèkaké déning Crucifix. Lumis mumet sawise nendhang sirah. Gargano nggoleki One Final Beat, nanging mung nampa Jaket nalika Teori Austin nggawe gangguan. Johnny aplikasi Roll-Up lan nyolong iki kamenangan .
Winner: Johnny Gargano ing akun telung

The Way nyerang Dexter Lumis sawise perang. Kushida katon lan nyerang Gargano! Dheweke nonton Kejuaraan Amerika Utara lan mbuwang menyang saingan sadurunge tumuju ing mburi panggung.

Perang Pit antarane Tommaso Ciampa lan Timothy Thatcher diumumake minggu ngarep. Rong tembung ijol-ijolan ing meja karo Wade Barret minangka mediator. Wong loro ngomong banget nesu tanpa nutup mripate.

MSK pungkasane diungkapake menyang pamirsa NXT. Biyen dikenal minangka Zackary Wentz lan Dezmond Xavier ngenalake awake dhewe minangka Nash Carter lan West Lee

Dusty Rhodes Tag Team Klasik 2021 (Putaran 1)


Isaiah Swerve Scott lan Jake Atlas vs. MSK (Nash Carter lan West Lee)
Yesaya lan Carter miwiti. Wong MSK bisa uwal saka kunci lengen lan ngeculake pasangane sing ora cocog ing ringside. Nash teka kanggo ngluwari lan West njupuk Langsung saka ring kanggo ngalahake saingan metu saka dalan.
Nash ndominasi karo gembok ing mburi sawise break komersial. Panjenenganipun relieves partner, sing tansah kabeh ing kontrol kanggo tim. MSK Hot Fire Flame! West lan Swerve ditinggalake ing ring. Carter njupuk liwat dening surprise lan padha aplikasi kombinasi Neckbreaker lan Backbreaker kanggo kamenangan .
Winners: MSK ing akun telung

MSL bakal ngadhepi Curt Stallion lan Austin Gray, utawa Drake Maverick lan Killian Dain ing babak sabanjure.

Wanita Dusty Rhodes Tag Team Classic kick off minggu ngarep Kacy Catanzaro lan Kayden Carter bakal ngadhepi Toni Storm lan Mercedes Martinez ing babak pisanan. Uga diumumake yaiku The Way Indi Hartwell lan Candice LeRae lan pasangan Shotzi Blackheart lan Ember Moon ing kompetisi kasebut.

Scarlett nindakake tarot ing meja nalika ngarepake Finn Balor bakal dadi target Carrion Kross sabanjure.

Xia Li karo Boa vs. Valentina Feroz
Kanthi jotosan kanggo pasuryan lan super

Atas pesenan tokoh misterius ing tahta, Xia Li terus nyerang saingane sawetara wektu.

Bronson Reed misahake Isaiah Swerve Scott lan Jake Atlas sing mbantah ing mburi panggung. Scott confronts wong lan warns kanggo tetep metu saka bisnis.

Ngumumake Fight House Party nglawan Imperium lan Kushida lan Leon Ruff menyang The Way minangka Dusty Rhodes berjuang Tag Team Classic kanggo minggu ngarep.

Dusty Rhodes Tag Team Babak Klasik 1
Breezango Tyler Breeze lan Fandango) nglawan Era Undisputed Roderick Strong lan Adam Cole karo Kyle O'Reilly
Adam Cole lan Tyler Breeze miwiti kanthi rata lan njupuk alih saka kanca-kancane. Breezango ngalahake pertandhingan kasebut sajrone jeda komersial. Cole mlebu ring lan entuk sawetara papan. Dheweke mbuwang tendhangan saka ringside ing Breeze lan loro-lorone lega maneh. Roderick ndominasi Fandango kanthi sawetara serangan cepet.

Undisputed Era nggoleki kombinasi tendangan lan Backbreaker nanging cacahe mung tekan loro. Fandango ngindhari Shot Terakhir lan nyuda Tyler. Sing terakhir nggoleki kauntungan karo partner, nanging Roderick teka kanggo ngluwari, lan papat mungkasi munggah marang kanvas. Pete Dune Oney Lorcan, lan Danny Burch nyerang Kyle O'Reilly! Finn Balor teka ing panggung kanggo nulungi Kyle. Cole keganggu nanging bisa ngetrapake Superkick kanggo cacah telu.
Winners: Era Undisputed ing akun saka telung

Undisputed Era bakal ngadhepi Tony Nese lan Ariya Daivari, utawa Ashante Adonis lan Desmond Troy ing babak sabanjure.