Mission Olympic Cell wis ngidini pegulat pangarep-arep medali India Bajrang Punia rawuh ing kamp latihan siji sasi ing AS ing Olimpiade Tokyo. Miturut release, kaputusan iki dijupuk ing rapat Mission Olympic Cell ana. Iki minangka unit sing dibentuk dening Otoritas Olahraga India sing milih pemain sing layak kanggo papan ing Skema Podium Olimpiade Target (TOPS).

Kamp kasebut bakal ditindakake ing Michigan wiwit tanggal 4 Desember nganti 3 Januari lan bakal regane 14 lakh Rs. Bajrang wis latihan ing Pusat Sai ing Sonipat wiwit praktik kasebut dibalekake ing tengah-tengah wabah korona. Dheweke bakal lelungan menyang AS karo pelatih Emzarios Bentinidis lan physio Dhananjay, dheweke bakal entuk kesempatan kanggo latihan karo pegulat top ing bimbingan pelatih kepala Sergei Beloglazov.