Vanderpump Rules minangka acara televisi tanpa naskah Amerika. Debut ing Bravo tanggal 7 Januari 2013. Acara iki minangka proyek sampingan saka Ibu Rumah Tangga Aktual Beverly Hills.' Wiwit debut, wolung musim wis dikirim nganti saiki. Acara kasebut nyusul Lisa Vanderpump lan stafe sing kerja ing Hollywood Barat ing kafe dheweke, SUR.

Musim kapitu Vanderpump Rules debut sawetara wektu kepungkur. Ing kasus apa wae, para penggemar tetep nyenyet kanggo cerebrum sabanjure lan pancen kepengin banget. Iki kabeh sing sampeyan kudu ngerteni babagan Vanderpump Rules musim 9.

Tanggal Rilis Aturan Vanderpump Musim 9

Final Season 7 dikirim tanggal 16 Juni. Iku luwih cepet tinimbang jadwal kanggo nampa yen teka Vanderpump Rules musim wolung enggal. Kajaba iku, musim kapitu dumadi saka 24 adegan.

Salajengipun, ing pandemik Covid-19 sakabèhé, umume omah kreasi wis nundha film lan syuting TV. Dadi kita bisa ngantisipasi pangiriman musim sing bakal teka ing taun 2021.

Plot Aturan Vanderpump Musim 9

Narasi acara iki miturut Lisa Vanderpump, Wakil ing SUR, kafe ing Hollywood Barat. Iki bakal dadi musim sing luar biasa kanggo para penonton.

Nanging, dheweke fokus ing mbangun nasibe ing panggung. Bebarengan karo akun kasebut diterusake. Amarga pinunjul gedhe saka aransemen Vanderpump iki entuk salah siji saka aransemen TV dramatisasi kasunyatan sing paling njaluk lan kondhang.

Pemeran Vanderpump Aturan Musim 9

Sebagean gedhe saka CastCast sing ndeleng bakal ngumumake bali ing musim sing katon saka musim kepungkur. Umume gedhe, Max Boyens lan Brett Caprioni ora bakal bali saka musim kasebut. Ing kasus apa wae, Iku bakal kalebu

Lisa Vanderpump, Kristen Doute, Stassi Schroeder, Katie Maloney-Schwartz, Scheana Shay, Jax Taylor, Tom Sandoval, lan Ariana Madix. Uga, James Kennedy, Tom Schwartz, Lala Kent, Dayna Kathan, lan Beau Clark, lan liya-liyane.