The Queen's Gambit Season 2

Gambit Ratu iku Netflix's seri paling apik ing 2020. Anya Taylor Joy uga menang penghargaan utama, kalebu penghargaan Kritik lan SAG. Seri sing fokus ing Beth Harmon Taylor-Joy (jenius catur) misuwur banget lan nyebabake lonjakan penjualan catur ing AS. Sanajan pertunjukan kasebut menang ing kompetisi seri winates, katon kabeh musim wis rampung. Nanging, Taylor Joy bubar ngomong babagan kemungkinan episode kapindho.

Anya Taylor Joy ujar manawa dheweke mbukak kanggo musim kapindho seri kasebut lan ora mokal. Nalika ditakoni apa sing dikira bakal kelakon yen musim kapindho dirilis, Taylor-Joy, 25, ujar, "Ora bakal bodho yen aku lunga, 'Ora bakal ana' banjur aku umur patang puluh lan Scott Frank, showrunner. , kaya, 'Yo, piye perasaanmu babagan iki? Apa kowe arep bali?

The Queen's Gambit Season 2

Taylor-Joy uga ngomong babagan peran Beth Harmon ing Season 2. Dheweke ujar manawa dheweke ngarep-arep bisa nindakake apa wae kanggo awake dhewe. Aku kaya Beth kanggo pindhah karo Thomas Brodie-Sangster lan nglampahi sawetara wektu ing Rusia karo wong, loro iku intelektual snobby. Aku uga ngarep-arep yen dheweke ngalami fase Bowie.

Penggemar bakal bungah ndeleng petualangan catur Beth Harmon lan krungu saran Anya Taylor-Joy kanggo musim liyane.