The Queen's Gambit Season 2

Gambit Ratu punika Netflix seri winates sing adhedhasar buku Walter Tevis 1983. Ing minggu pisanan, dheweke cepet munggah menyang ndhuwur sepuluh dhaptar streamer sing paling ditonton. The Queen's Gambit, kaya akeh adaptasi liyane, mung adhedhasar siji novel. Pangripta mungkasi crita ing pitung episode. Ora ana rencana kanggo Mangsa 2. Anya Taylor Joy, bintang seri, kayane ora cepet ninggalake rencana kanggo musim kapindho.

Ora ana sing ngarepake manawa Big Little Lies HBO bakal entuk musim liyane. Drama kasebut bakal luwih dramatis tinimbang buku sing didhasarake, mula Mangsa 2 bakal nggawa drama kasebut. Yen The Queen's Gambit bakal maju karo Season 2, padha uga. Sanajan seri kasebut minangka seri cekak, ora ateges ora ana crita liyane sing bakal dicritakake yen ana kesempatan. Anya Taylor Joy percaya manawa ana kemungkinan kanggo Season 2 saka seri kasebut, sanajan Netflix durung nganyarake kanthi resmi. Mangkene apa sing diomongake marang Town & Country:

Mokal kanggo ngomong ora, lan sing aku wis sinau saka makarya ing industri iki. Aku tresna karakter lan bakal bali yen takon. Nanging, aku mikir Beth ninggalake kita ing papan sing positif. Iki bakal dadi petualangan kanggo dheweke, lan dheweke bakal nerusake perjalanan iki kanggo golek tentrem. Iku rampung ing panggonan sing nyenengake, aku pracaya.

The Queen's Gambit Season 2

Hollywood kayane percaya yen "Never Say Never" minangka motto Hollywood. Aku rumangsa pas amarga ora ana sing ora mungkin nalika bali nuduhake. Gambit Ratu bisa uga wis rampung, nanging pamirsa isih bakal kasengsem ndeleng Beth lan kabeh karakter liyane. Sanajan seri Netflix rampung ing papan sing positif (uga pungkasane buku kasebut), aneh yen miwiti crita maneh.

Harry Melling duwe pikirane babagan kemungkinan Season 2 sing padha karo dheweke babagan perasaan Anya Taylor Joy babagan masa depan pertunjukan kasebut. Nalika dheweke mikir yen musim liyane bakal apik, dheweke ora ngerti manawa bisa. Melling isih optimis yen kedadeyan "wong liyo" wis kedadeyan. Sauntara kuwi, William Horberg, produser eksekutif, ujar manawa dheweke "seneng banget" karo para panulis ngrembug babagan kemungkinan masa depan The Queen's Gambit.

Horberg yakin seri winates rampung kanthi cara sing elegan lan minangka pertunjukan sing apik. Dheweke pengin pamirsa mutusake apa nasibe para karakter sawise kridit muter. The Queen's Gambit dibatalake kanggo Musim 2 ing Netflix. Netflix lan pangripta bakal mutusake apa sing kudu ditindakake ing Musim 2.

Musim 1 Ratu Gambit kasedhiya kanggo streaming ing Netflix. Sampeyan bisa nemokake informasi luwih lengkap babagan nonton ing TV jaringan lan streaming kanthi mriksa jadwal perdana musim gugur 2020.