Musim Lingkaran 2 dibungkus tanggal 5 Mei 2021. 13 episode acara fakta Netflix ditayangke sajrone patang wulan wiwit tanggal 14 April 2021. DeLeesa St. Agathe sing tampil minangka "Trevor" ing acara kasebut, diumumake minangka pemenang . Chloe Veitch minangka runner-up pisanan lan uga dipilih minangka Juara Viewer ing acara kasebut. Kabeh kontestan ing acara kasebut, Chloe ing The Circle musim 2 katon cukup akrab, mulane.

Sapa Chloe On The Circle Season 2?

Adhedhasar Marie Clarie, Chloe Veitch minangka influencer Jejaring Sosial umur 22 taun ing Essex, Inggris. Dheweke duwe luwih saka 1.4 yuta pengikut ing Instagram. Dheweke uga wis nggawe stasiun YouTube dhewe ing 2020 sing duwe vlog adhedhasar daya tarik, lelungan, lan liya-liyane. Sadurunge debut TV, dheweke kerja dadi model amarga dheweke menang ing kontes kecantikan Inggris kayata Top Model. Dheweke uga kerja ing London Fashion Week.

Video YouTube

Dheweke dadi siji-sijine kontestan Inggris ing The Circle Season 2. Ing wawancara karo US Weekly, dheweke ngomong babagan kenapa dheweke milih ora nglindhungi identitase ing acara kasebut sanajan wong ngerti dheweke metu saka penampilane ing Hot banget kanggo Ditangani ing Netflix. Dheweke ujar manawa karakter dheweke minangka kekuwatane. Dheweke uga nyebutake yen dadi siji-sijine kontestan Inggris ing acara kasebut dadi angel kanggo dheweke ngerti slang Amerika kasebut.

THE CIRCLE (L kanggo R) Courtney Linsen, Chloe Veitch lan Deleesa St Agathe ing mangsa 2 THE CIRCLE. Cr. Netflix ©2021

Sadurunge muncul ing The Circle, Chloe diamati ing Too Hot to Handle ing Netflix. Seri kasebut ngupayakake ide manawa para kontestan kudu nglatih selibat sajrone pertunjukan kasebut. Para kontestan ngarepake golek katresnan ing acara kasebut nanging tanpa skinship. Hadiah awis mudhun karo saben pelanggaran. Musim pisanan saka seri iki dibuktekake ing taun 2020 lan dianyari rong musim maneh. Musim kapindho bakal ditayangake ing wulan Juni 2021.

The Circle minangka reality show sing ditayangake ing Netflix. Konsep nuduhake iku Bunch saka wong sesambungan karo saben liyane liwat app khusus mung. Dheweke ora tau ketemu lan komunikasi mung liwat program. Kanthi nindakake iki, dheweke bisa nampilake identitas sing beda-beda supaya bisa menangake wong liya. Seri kasebut dianyari kanggo taun katelu, lan piranti lunak kontestan sing padha bakal ditutup ing Oktober 2021