Ing audio sing wis nyebar ing jaringan, miturut omongane uwong dhaptar ireng Nestor Isidro Garcia lan / utawa Nestor Ernesto Perez Salas, kepala hitmen kanggo anak-anake Joaquin, El Chapo Guzman, diceluk El Nini, 09 utawa Chicken Little, wis diidentifikasi. El Nini mbuwang seri nganti 40 alias sing bakal dadi mungsuh saka Sinaloa Cartel utawa paling ora, host sing dipimpin dening Ivan Archivaldo Guzman Salazar, El Chapito lan sedulur-sedulure, Jesus Alfredo Guzman Salazar, Alfredo, uga dening Ovidio Guzman Lopez. Luwih apik minangka Los Chapitos.

Ing rosario mungsuh miturut omongane uwong, julukan sing padha karo komandan liyane miturut omongane uwong ing Jalisco Nueva Generacion Cartel, saliyane La Línea del Cartel de Juarez lan operator liyane ing wilayah Baja California. Ora dingerteni kapan pesen kasebut dicathet, sejatine dheweke nyebutake macem-macem letnan utawa didakwa pembunuh bayaran sing ora persis karo Nini. Ana dhaptar kurang ajar supaya bisa ndeleng yen lagi nyalin? Ana jeneng kabeh bal jacks: El Missile, El Pancho Loco, El Caiman, El Kevincillo, El Tio Chuy, El Tio Beny, El Junior, El León, El Vietnam, Carrillo, Chimal, Chávez, Joker, El Omega, El Fofo, El Taquiza, Compadre Talibán, Maquis, El Praga, El Huasteco, El Saco, El Canedo, El Cholo, El Saltagan, El Chiquilin, El Bello lan El Tostonero ", nuduhake pimpinan hitman Los Chapitos liwat radiofrequency .

Felipe, ing kana, (maju, maju): Luis Humberto, El Mocho; Carlos, El Yuyo; The Tipi Daniel; The Chaparro; Cesar, El Licenciado, El Noche, El Michoacan, El Nicasio, El Abuelo, El Chivon ”, mungkasi audio sing dituduhake minangka video lan mung 52 detik. Ora jelas manawa iki wong-wong sing kudu dieksekusi miturut prentah Los Chapitos utawa pasukan sing dipimpin yaiku wong-wong sing kudu nggatekake kegiatane supaya ora ngganggu kontrol kelompok kriminal, uga. minangka wilayah sing dadi sengketa. Perlu dicathet yen julukan kasebut mung minangka indikasi kanggo nggandhengake raja narkoba karo faksi mungsuh Kartel Sinaloa. Bisa uga, alias iki diulang ing antarane sisih sing padha utawa sing ngelawan.

Contone, nalika nyabrang informasi saka alias, bisa dimangerteni yen El Omega bakal dadi Felipe Eduardo Barajas Lozano, sing ing taun 2019 dilaporake perang nglawan El Güilo, operator Sinaloa Cartel sajrone sawetara taun ing Baja California. Sampeyan kudu nyatet sing Barajas Lozano uga diidentifikasi minangka bagéan saka fraksi Sinaloan kang, ing siji, wis nganti 19 sel lan sawetara mung nanggepi pangadeg lawas, Ismael Zambada Garcia, El Mayo; nalika liyane didadekake siji kanggo ahli waris El Chapo kang.

Nalika El Caimán bisa dadi Edgar Herrera Pardo lan / utawa Julio Alexandre Franco Romo, uga dikenal minangka Cabo 8. Nanging capo iki ditahan ing San Luis Potosí ing Agustus 2019, amarga dheweke dianggep minangka salah sawijining letnan utama Jalisco Cartel New Generation. (CJNG) diprentahake dening saingan paling gedhe Sinaloa Cartel, Nemesio Oseguera Cervantes, El Mencho. Kanggo bagean kasebut, Joker bakal digandhengake karo Komandan Joker saka CJNG, sing kanthi mangkono ngidhentifikasi awake dhewe ing video ing September 2019 nalika nyiksa wong sing diduga extortionist saka Los Viagras, amarga dheweke bakal ngumpulake biaya ing Zihuatanejo, Guerrero. Ing kalodhangan kasebut, peringatan supaya sel Michoacan ora nyebar ing sisih kidul.

Liyane sing kasebut yaiku El Chiquilín, julukan sing uga dicekel dening Ismael Gomez Sierra, operator CJNG ing Baja California. Subyek iki dijupuk bebarengan karo Flavio Roberto Ortiz Munoz, El Basuras, ing Juli taun kepungkur. Wong loro kasebut tiba ing Ensenada sawise digarap Angkatan Laut Meksiko. Antarane wong-wong mau, El Basuras dianggep minangka pangareping hitmen kanggo CJNG ing Tecate lan minangka target prioritas. utawa Gibrán RS, alias El Mocho utawa El Fresa, sing diduga pimpinan kelompok kriminal La Línea lan sing ditangkep ing Mei taun kepungkur.

Nalika El Abuelo, yen lagi saingan, bisa digandhengake karo Juan Jose Alvarez Farias, pimpinan absolut saka apa sing disebut United Cartels lan sing makaryakke ing Tepalcatepec, Michoacán. United Cartels nglumpukake sel kayata Los Viagras, La Nueva Familia Michoacana, lan Los Blancos de Troya; sing siji ing perang nglawan CJNG.Miturut dokumen sing disiapake dening Unit Intelijen Strategis DEA (Administrasi Kontrol Obat), Nestor Ernesto Perez Salas, El Nini, minangka pimpinan Los Ninis, lengen keamanan Los Chapitos. . Capo iki mrentah, wiwit Maret pungkasan, perang internal nglawan Rusia, sing nanggapi Mayo Zambada. Senajan regejegan wis rampung.

Ninis digawe kanggo mbantah kontrol Culiacan nalika ibukutha Sinaloa konflik karo Lopez Nunez lan Zambada. Sanajan ora ana identifikasi ing gambar Nini, para pengedar narkoba nyebar ing YouTube sing ngupaya kanggo njlèntrèhaké aktivitasé lan menehi pangakuan marang dheweke, amarga dheweke minangka unsur keamanan efektif sing setia marang Chapito. Audio sing bocor online mesthine nawakake foto pasuryane lan genggaman pistol kanthi jeneng celukane.