• Snooki main kanthi kamungkinan bali menyang dering WWE sawise menehi Slammy Award kanggo rasukan paling apik ing taun iki
  • Lintang MTV kasebut gelut ing WrestleMania 27 bebarengan karo Trish Stratus lan John Morrison nglawan Dolph Ziggler lan LayCool.

Television star Nicole Polizzi, luwih dikenal minangka Snooki sawise dheweke stint ing macem-macem MTV kasunyatan kasunyatan, wis bali menyang WWE sore iki sajrone Slammy Awards. Selebriti kasebut tanggung jawab kanggo menehi penghargaan kanggo rasukan paling apik ing taun iki, sing dimenangake dening The New Day. Charlotte Flair, Sasha Banks, Seth Rollins, Bianca Belair, Carmella, lan Shinsuke Nakamura ngrampungake daftar nominasi.

WWE nggawe kehadiran Snooki ing resmi gala wingi liwat jaringan sosial lan, wiwit iku, reaksi kasebut durung suwe diumumake. Pangguna Twitter nerbitake video sing nglumpukake momen paling apik ing wektu singkat ing WWE ing sisih Trish Stratus. Lintang televisi nanggepi kompilasi kasebut kanthi a  tweet lan nyatakake dheweke wis wiwit gained otot, ninggalake lawang mbukak kanggo mbalek pungkasanipun.

“LOL. Saiki aku wis gained otot, Aku pengin ndeleng bokong bali ing ring ", wis tembung saka Snooki ing pesen.

Snooki gelut ing WrestleMania 27

Panggung Nicole 'Snooki' Polizzi ing WWE wiwit taun 2011. Ing wulan Maret, dheweke tampil pisanan ing episode Monday Night RAW, ing ngendi dheweke mbintangi segmen karo John Morrison, Dolph Ziggler, lan Vickie Guerrero sing puncake dadi selebriti. napuk Guerrero. Mengko, dheweke bakal ngadhepi Layla lan Michelle McCool. Rong minggu sabanjure dheweke bali menyang tandha abang kanggo ngenalake Trish Stratus menyang saingan. Ing WrestleMania 27, Snooki, John Morrison, lan Trish Stratus ngadhepi Dolph Ziggler lan LayCool, pertandhingan sing dimenangake dening tim bintang MTV. Pungkasan, Snooki bakal menangake Slammy Award kanggo selebriti paling apik ing taun iki.