Wimp Irwin Rivera ngadhepi masalah pribadine, Ray Rodriguez duwe lawan anyar kanggo pertandhingan sabanjure. Brasil Rani Yahya ing pasuryan ing Wengi Gelut UFC ing 13 Maret.

Owah-owahan kasebut diumumake dening Rodríguez ing jaringan sosial.

Yahya asale saka gambar nglawan Enrique Barzola ing UFC Brasilia. Sadurunge perang kasebut, dheweke kalah karo Ricky Simon kanthi keputusan unanimous ing UFC 234. Dheweke bakal nyoba ngrampungake tahap reguler. Rani dikenal kanthi jiujitsu sing kuwat, kanthi 20 kamenangan sing ditinggalake kanthi cara rampung.

Rodríguez ana ing kahanan sing padha. Sawise kalah dening Tony Gravely ing Seri Contender. Wong asli Texas ngalahake Andrew Pérez ing Combate San Antonio. Ing debut resmi UFC, dheweke rampung dening Brian Kelleher ing UFC Vegas 9. Saiki, dheweke bakal nyoba kanggo entuk kamenangan pisanan ing organisasi kasebut.

UFC Fight Night tanggal 13 Maret bakal dianakake ing lokasi sing bakal ditetepake.