Kebijakan Privasi

Kabijakan Privasi iki ngatur cara Phil Sports News ngumpulake, nggunakake, njaga lan mbukak informasi sing diklumpukake saka pangguna (saben, "Panganggo") saka https://www.jguru.com situs web ("Situs").

Informasi Identifikasi Pribadi

Kita bisa ngumpulake informasi identifikasi pribadhi saka Pangguna kanthi macem-macem cara, kalebu, nanging ora diwatesi, nalika Pangguna ngunjungi situs kita, ndhaptar ing situs kasebut, nggawe pesenan, isi formulir, lan ana hubungane karo kegiatan, layanan liyane, fitur utawa sumber daya kita kasedhiya ing Situs kita. Pangguna bisa dijaluk, yen cocog, jeneng, alamat email, alamat surat. Nanging, pangguna bisa uga ngunjungi Situs kita kanthi anonim. Kita bakal ngumpulake informasi identifikasi pribadhi saka Pangguna mung yen kanthi sukarela ngirim informasi kasebut marang kita. Pangguna bisa tansah nolak kanggo nyedhiyani informasi identifikasi pribadi, kajaba iku bisa nyegah wong-wong mau saka melu ing aktivitas Site related tartamtu.

Informasi Identifikasi Non-Pribadi

Kita bisa ngumpulake informasi identifikasi non-pribadi babagan Pangguna kapan padha sesambungan karo Situs kita. Informasi identifikasi non-pribadi bisa uga kalebu jeneng browser, jinis komputer lan informasi teknis babagan Pangguna sarana sambungan menyang Situs kita, kayata sistem operasi lan panyedhiya layanan Internet sing digunakake lan informasi liyane sing padha.

Cookie Browser Web

Situs kita bisa nggunakake "cookie" kanggo nambah pengalaman pangguna. Browser web pangguna nyelehake cookie ing hard drive kanggo tujuan nyimpen rekaman lan kadhangkala kanggo nglacak informasi babagan kasebut. Pangguna bisa milih nyetel browser web supaya nolak cookie utawa menehi tandha yen cookie dikirim. Yen padha nglakoni, elinga yen sawetara bagéan saka Situs bisa uga ora bisa dienggo kanthi bener.

Carane Gunakake Informasi sing Diklumpukake

Phil Sports News bisa ngumpulake lan nggunakake informasi pribadhi Pangguna kanggo tujuan ing ngisor iki:

  • Kanggo mbukak lan operate jeneng kita
    We perlu isi tampilan informasi ing situs bener.
  • Kanggo nambah layanan pelanggan
    Informasi sing diwenehake mbantu kita nanggapi panjaluk layanan pelanggan lan kabutuhan dhukungan kanthi luwih efisien.
  • Kanggo nggawe pengalaman pribadi
    Kita nggunakake informasi ing jumlah ongko kanggo ngerti carane Pangguna kita minangka grup nggunakake layanan lan sumber daya sing kasedhiya ing situs kita.
  • Kanggo nambah Situs kita
    Kita bisa nggunakake saran sing nyedhiyani kanggo nambah produk lan layanan.
  • Kanggo ngirim email periodik
    Kita bisa nggunakake alamat email kanggo ngirim informasi Panganggo lan nganyari babagan urutan. Sampeyan uga bisa digunakake kanggo nanggapi pitakonan, pitakonan, lan / utawa panjaluk liyane.

Cara Nglindhungi Informasi Sampeyan

Kita nggunakake praktik pengumpulan, panyimpenan, lan pangolahan data sing cocog lan langkah-langkah keamanan kanggo nglindhungi akses, owah-owahan, pambocoran utawa karusakan informasi pribadhi, jeneng pangguna, tembung sandhi, informasi transaksi lan data sing ora sah sing disimpen ing Situs kita.

Nuduhake Informasi Pribadi

Kita ora adol, dagang, utawa nyewa informasi identifikasi pribadi pangguna kanggo wong liya. Kita bisa uga nuduhake informasi demografi kanthi umum sing ora ana gandhengane karo informasi identifikasi pribadi babagan pengunjung lan pangguna karo mitra bisnis, afiliasi lan pengiklan sing dipercaya kanggo tujuan sing dituduhake ing ndhuwur.

Situs Web Pihak katelu

Pangguna bisa nemokake iklan utawa isi liyane ing situs kita sing duwé pranala menyang situs lan layanan kita partners, supplier, iklan, sponsor, lisensine lan pihak katelu liyane. Aku ora ngontrol isi utawa pranala sing katon ing situs iki lan ora tanggung jawab kanggo laku dipunginaaken dening situs disambung menyang utawa saka situs kita. Kajaba iku, iki utawa layanan, kalebu isi lan pranala sing, uga saya ganti. Camping lan layanan iki bisa uga kudu kabijakan privasi dhewe lan kawicaksanan customer service. Browsing lan interaksi ing situs-situs liyane, kalebu situs kang duwe link menyang kita, punika miturut syarat-syarat lan kawicaksanan sing website dhewe.

Advertising

Iklan sing muncul ing situs kita bisa dikirim menyang Pangguna dening mitra pariwara, sing bisa nyetel cookie. Cookie iki ngidini server iklan ngenali komputer sampeyan saben ngirim iklan online kanggo ngumpulake informasi identifikasi non-pribadi babagan sampeyan utawa wong liya sing nggunakake komputer. Informasi iki ngidini jaringan iklan, ing antarane liyane, ngirim iklan sing ditargetake sing dipercaya bakal dadi kapentingan kanggo sampeyan. Kabijakan privasi iki ora nyakup panggunaan cookie dening pengiklan.

Google Adsense

Sawetara iklan bisa disedhiyakake dening Google. Panggunaan Google cookie DART mbisakake kanggo ngawula iklan kanggo Pangguna adhedhasar kunjungan menyang Situs kita lan situs liyane ing Internet. DART nggunakake "informasi sing ora bisa dingerteni pribadi" lan ora nglacak informasi pribadhi babagan sampeyan, kayata jeneng, alamat email, alamat fisik, lsp. Sampeyan bisa milih metu saka panggunaan cookie DART kanthi ngunjungi jaringan iklan lan konten Google. kabijakan privasi.

Owahan Kanggo Kebijakan Privasi Iki

Phil Sports News duwe kawicaksanan kanggo nganyari kabijakan privasi iki kapan wae. Nalika nindakake, kita bakal ngirim kabar ing kaca utama Situs kita. Disaranake Pangguna supaya kerep mriksa kaca iki kanggo owah-owahan supaya tetep ngerti babagan carane kita mbantu nglindhungi informasi pribadhi sing diklumpukake. Sampeyan ngakoni lan setuju yen sampeyan tanggung jawab kanggo mriksa kabijakan privasi iki kanthi periodik lan ngerti babagan modifikasi.

Ditampa Panjenengan Katentuan Iki

Kanthi nggunakake jeneng iki, sampeyan nekanaké acceptance iki privasi. Yen sampeyan ora setuju kanggo kawicaksanan iki, please ora nggunakake situs kita. nggunakake terus saka jeneng ing ngisor iki posting saka owah-owahan kanggo privasi iki bakal dianggep acceptance saka owah-owahan sing.

kontak kita

Yen sampeyan duwe pitakon babagan Kebijakan Privasi iki, praktik situs iki, utawa urusan karo situs iki, mangga hubungi kita.