Slancip Conor McGregor dadi fenomena MMA, akeh atlit pengin legenda Irlandia. Ing tanggal 23 sabanjuré, ing UFC 257, Dustin Poirier bakal duwe kesempatan kanggo ijol-ijolan pasukan nglawan wong Irlandia kanggo kaping pindho ing kariré. Sawise asor ing upaya pisanan, Amerika ora ndhelikake kasenengan lan janji konfrontasi kasar ing acara paling gedhe ing sasi.

"Yen sampeyan ngomong babagan strategi, sing dakkarepake kanggo kita loro yaiku kita netes getih, lara, lan nandhang sangsara ing wiwitan perang. Ing kana, kita bisa ngerteni sapa sejatine pejuang. Iki sing dakkarepake. Aku pengin dadi getihen ing menit pisanan babak pisanan, "ujare wong Amerika, kanggo 'Wektu kepungkur iki'.

Dikalahake dening McGregor ing 2014, nalika isih ana ing kelas bulu (nganti 65.7 kg.), Ora ana sangsi manawa Dustin, saiki, minangka pejuang sing beda. Wiwit iku, atlit tetep ing elit entheng lan malah wis menangaké judhul divisi interim. Mangkono, reuni karo 'Notorious', bakal ngomong akeh babagan evolusi loro pejuang.

"Aku pengin kita dadi getihen lan kita kudu nggali jero kanggo ndeleng sapa sing luwih apik, sapa sing pengin luwih akeh amarga ora ana jaring pengaman. Aku pengin ana lan aku ngerti. Aku pengin ngerti apa dheweke (McGregor) uga pengin ”, rampung.

Nomer loro saiki ing peringkat kategori sing dipimpin dening Khabib Nurmagomedov, Poirier durung tampil wiwit Juli 2020, nalika ngalahake Dan Hooker ing salah sawijining pertandhingan paling nyenengake musim kepungkur. McGregor, kanggo bagean, bakal bali menyang octagon sawise setahun adoh. Ing janjian pungkasan, wong Irlandia mlayu liwat Donald Cerrone ing UFC 246.