Home WWE Paul Heyman marang sing mangsa WWE

Paul Heyman marang sing mangsa WWE

0
Paul Heyman marang sing mangsa WWE
  • Ana akeh pegulat ing WWE lan akeh superstar wis nggawe jenenge.
  • Katon dadi tuan rumah Paul Heyman ing Talking Smack kaping pirang-pirang ing WWE

Tkene wis akeh pegulat ing WWE lan akeh superstars wis digawe jeneng kanggo awake dhewe. Sawetara pegulat isih eling nganti saiki. Ing WWE of Roman Reigns, Advokat Paul Heyman wis ngandhani sapa sing bakal dadi masa depan WWE. Bianca Belair ngalahake Natalya ing SmackDown minggu iki, sanajan Bayley lungguh ing komentar. Bianca Belair wis nampa push lan dadi bagéan saka Survivor Series.

Paul Heyman nyebut Bianca Belair minangka 'masa depan' WWE

Bianca Belair minangka bagean saka Talking Smack minggu iki sing nampilake Paul Heyman lan Kayla Braxton. Paul Heyman ngalembana Bianca Blair lan nggambarake dheweke minangka WWE mangsa uga bintang gedhe saka Divisi Wanita. Ing wektu sing padha, dheweke ngalembana Street Profits sing biasa teka karo dheweke.

"Imikir Bianca duwe masa depan apik banget ing divisi wanita. Dheweke dadi atlit sing apik lan karyane apik. Bianca nduweni kabisan sing apik banget lan butuh bakat sing padha ing WWE."

"Let kula pitutur marang kowe apa aku mikir kanggo bathi werna. Wong-wong iki apik tenan lan Bianca karo wong-wong mau sing entuk manfaat. Aku ngormati wong-wong mau kabeh lan uga penggemar gedhe saka wong-wong mau."

Bianca Belair saiki nanggapi Paul Heyman, ujar manawa dheweke ngajeni omongane. Dheweke uga ujar manawa tembung Paul Heyman penting banget. Bianca Belair lan Street Profits nindakake proyek apik ing NXT sawise dheweke wis ditambahake menyang daptar tugas utama. Street Profit menangake Tag Team Championship nalika Bianca apik ing tunggal.

Ayo kula pitutur marang kowe yen Paul Heyman saiki nggarap Roman Reigns, nanging hubungane Heyman karo WWE cukup lawas amarga dheweke nggoleki pegulat kanggo Vince McMahon. Inggih, saiki isih kudu katon apa Paul Heyman bisa nindakake perkara sing padha ing Bianca Belair WWE.

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene