Wong normal season 2

Aktris Normal People, Leah McNamara, wis ngomong babagan kemungkinan musim kaping 2, tegese informasi apa wae sing paling apik kanggo ditularake nalika urip.

Video YouTube

Nalika sawetara owah-owahan ing BBC dadi bahan referensi - crita dening Sally Rooney - nalika pungkasane, semedi tetep akeh sing bisa dideleng saka Connell Waldron lan Marianne Sheridan ing takdir.

Nanging, ngomongake khusus kanggo Digital Spy, McNamara - sing main Rachel Moran ing drama kasebut - takon apa perlu musim tindakake.

Leah McNamara minangka Rachel ing wong normal

Aku ngerti dheweke wis miwiti njupuk Komunikasi karo Kanca - buku Sally sing beda, ujare. Dadi aku nganggep, muga-muga, sing bisa ngisi kekosongan Sally Rooney - bolongan Sally Rooney ing atine wong.

Wong normal season 2

Deep With More Story!!

Aku mikir buku [Wong Normal] apik banget, lan aku mikir yen sawetara perkara, nalika kita seneng banget, sampeyan kepengin weruh: apa wong butuh musim kapindho? lintang terus.

Aku mikir sing sawetara iku kanthi ati-ati apik banget lan bisa uga mung paling apik kanggo ditinggalake.

BBC wong normal Connell paul mescal, Marianne daisy Edgar jones

Nanging, McNamara nambahake: Maksudku, sapa ngerti? Mungkin ing 10 taun, nalika kabeh wong tuwa. sing bisa uga ana sing pengin dideleng wong."

Kangge, lintang wis liyane presented babagan mbintangi produksi BBC anyar Danny Boy, njlentrehke carane travels donya dheweke disiapake ngerti apa-apa.

Danny Boy mbukak ing BBC Two ing Rebo, 12 Mei jam 9.