The Circle Season 2

Aacara TV kasunyatan amerika Lingkaran The wis dianyari kanggo musim 2 lan musim 3 wiwit Maret 2020. Acara kasebut adhedhasar seri televisi Inggris kanthi jeneng sing padha lan pisanan ditayangake ing 1st Januari 2020 ing Netflix.

Acara kasebut wis entuk rating 7.5 / 10 sing apik ing situs web IMDB lan duwe rating pamirsa sing apik banget 89% lan kabeh kridit kudu diwenehake menyang fitur unik pertunjukan sing juara nampa hadiah utama $ 100,000.

apa Lingkaran The kabeh babagan?

Acara kasebut kalebu kontestan utawa pemain sing manggon ing apartemen sing terpencil lan disambungake liwat profil media sosial. Saiki, para kontestan iki bisa milih carane arep tampil.

Sawetara kontestan lanang nggambarake dheweke minangka wanita lan sawetara pemain ngganti gambar profil dadi wong sing luwih atraktif. Konsep catfishing iki ndadekake luwih narik kawigaten para pamirsa amarga ora ana pemain sing ngerti sapa sejatine dheweke (getaran dystopian).

The Circle Season 2

Para kontestan bisa menehi rating siji lan sijine lan sing duwe rating paling dhuwur dadi "influencer" lan sing paling sithik diilangi utawa diblokir. Influencer uga bisa ngalangi kontestan peringkat rendah. Sawise kontestan diblokir, dheweke bisa ngrekam pesen video kanggo kontestan liyane sing nuduhake identitas asline.

Pungkasan, para pemain bakal menehi rating siji-sijine, uga para penggemar bisa milih pemain favorit. Pungkasane, siji kanthi rating paling dhuwur bakal menang hadiah utama $100,000. Joey Sasso, 25 taun, dadi juara musim pisanan.

Lingkaran The Peserta mangsa 2.

Peserta dipilih kanthi basis audisi lan audisi kasebut ditindakake kanthi online. Sampeyan bisa milih kasedhiya yen sampeyan liwat 18 taun, duwe passport bener, lan ora diwatesi kanggo lelungan menyang UK (ngendi shooting principal njupuk Panggonan). Casting wis diwiwiti ing wulan Juni 2020.

Liyane saka format acara bakal tetep meh padha.

Lingkaran The Tanggal rilis musim 2

Kaya sing wis kasebut sadurunge, Netflix wis ngumumake rong musim anyar kanggo acara TV kasunyatan nanging tanggal rilis sing padha durung diungkapake. Nanging, desas-desus ujar manawa musim 2 bakal ditayangake ing awal utawa pertengahan 2021.

Kanggo nganyari liyane tetep nyambung menyang Phil Sports News.