Manifest Season 3

Kabar apik minangka NBC drama wis gawe anyar kanggo mangsa katelu, kita bakal oleh jawaban kanggo kabeh pitakonan kita duwe bab Manifesto banget enigmatic. Kabar ala iku bisa njupuk sethitik maneh saka samesthine. Nanging saiki, kita ngumpulake kabeh sing kita ngerti babagan seri kasebut sawise wong-wong sing bali lan wong sing ditresnani sawise dianggep mati, kayata sawise pesawat ilang limang taun. Digambarake minangka persilangan antarane Lost lan The Leftovers, saben minggu sajrone outing kaping pindho, Manifest NBC terus narik penggemar sing kuwat. Nalika nonton langsung lan stream catch-up digabungake, 13-episode season loro-run rata-rata 7.7 yuta pamirso, dadi ora kaget yen wis dianyari kanggo mangsa telung.

plot

Musim katelu bakal diwiwiti sawise patang sasi pungkasan musim loro. Sawetara titik babagan plot yaiku: karakter bisa muncul maneh kanthi tiba-tiba saka kulawarga Grace, lan Jeff lan Saanvi nyoba ngerteni luwih akeh babagan Flight 828. Episode "tailfin" pisanan ing musim telu. Kita bisa ndeleng manawa salah sawijining bagean saka pesawat kasebut, wiwit wiwitan, wis kecemplung ing samodra. Ing mangsa telu, Saanvi bakal dadi subyek utama amarga dheweke nyoba mikir cara kanggo nyingkirake pembunuhan sing ditindakake. Bakal dheweke njaluk iku kanggo chit resik? Apa ana sing ndhukung dheweke? Kepiye carane dheweke bisa ngatasi rasa sakit sing disebabake dening kejahatan iki?

Cast

Anggota cast ora ngowahi apa-apa lan paraga utama bakal bali kaya sadurunge. Josh Dallas bakal bali dadi Ben Stone, lan Melissa Roxburgh bakal bali dadi pacare, Michaela Stone. Karakter liyane sing bakal ana ing musim 3 yaiku-Luna Blaise minangka Stone of Olive, Melissa Roxburgh, kaya Michaela Stone, bakal dadi Josh Dallas bakal tumindak kaya Ben Stone, JR Ramirez bakal main karakter Jared Vasquez, Cal Stone minangka Jack Messina, Grace Stone minangka Athena Karkanis

release Date

Tanggal 15 Juni, sawise pungkasan seri loro ing awal taun iki, Manifest dianyari kanggo musim katelu dening NBC. Nanging, jaringan kasebut durung ngumumake tanggal rilis sing tepat kanggo musim anyar. Nganti musim loro mudhun ing Januari 2020, musim pisanan dirilis ing saluran kasebut ing September 2018. Penonton kudu ngarep-arep ndeleng acara kasebut ing April utawa Mei 2021, kanthi jadwal rilis sing padha.