"Legendary" bangga dadi seri pertama kompetisi kanggo nyorot budaya ruang dansa. Acara kasebut nyusul kontestan LGBTQ ing Houses. Kanggo menang hadiah awis bebarengan $ 100,000, padha kudu saingan ing sangang bal lan acara. Seri HBO Max ditayangke pisanan ing tanggal 27 Mei 2020.

Iku wis sukses gedhe lan wis nampa respon apik saka kritikus uga pamirso. Wong-wong ketagihan ing acara kasebut amarga fashion lan pagelaran sing nyenengake. Latar mburi sing nyenengake para kontestan ngimbangi glamor lan nyenengake. Seri iki kabeh babagan keragaman. Kita duwe kabeh informasi sing bisa diwenehake babagan musim 3 yen sampeyan ora bisa entuk cukup.

Mangsa Legendaris 3 Tanggal Rilis

Musim 2 saka 'Legendary' dirilis tanggal 6 Mei 2021, ing HBO MAX. Mangsa bakal rampung ing tanggal 10 Juni 2021. Musim kapindho dumadi saka sepuluh episode, saben wektu mlaku kira-kira 50 menit.

Mangkene apa sing kita ngerti babagan musim ketiga. Saiki, ora ana konfirmasi resmi apa acara kasebut bakal dianyari utawa dibatalake. Masa depan pertunjukan katon cerah, dideleng saka ulasan sing mencorong. Sanajan kontroversial sadurunge perdana, seri kasebut wis ngasilake rong musim sing sukses banget. Ing Februari 2020, siaran pers acara kasebut kanthi jeneng Jameela Jamil minangka pembawa acara kasebut narik perhatian sing negatif. Kahanan kasebut pungkasane didandani sawise Jamela Jamil dijenengi pembawa acara. Jamil negesake manawa dheweke kalebu hakim selebriti, nalika Dashaun Wesley dadi pembawa acara.

Musim kapindho seri kasebut dianyari ing Juli 2020 ing dina sing padha karo musim asli. Pemutaran perdana saka rong cicilan pisanan digawe ing Mei 2020 lan 2021. Yen pertunjukan kasebut disetujoni kanggo musim liyane, mula kita bisa ngarepake musim 'Legendary' 3 bakal dirilis. ing Mei 2022.

Legendary Season 3 Hakim lan Host

Dashaun Wesley minangka host saka seri kasebut. Dheweke dadi aktor lan pemain sing paling misuwur amarga gaya tarian vogue. Dheweke bisa uga kenal karo penampilane ing musim 4 saka MTV "America's Best Dance Crew," ing ngendi dheweke dadi anggota Vogue Evolution. Juri selebriti yaiku Jameela Jamil lan Law Roach. Leiomy Maldonado lan Megan Thee Stallion, rapper lan penyanyi-penulis lagu, uga melu. Saben episode nduweni juri tamu.

Law Roach minangka stylist sing kerja karo akeh jeneng gedhe kaya Zendaya lan Celine Dion, Ariana Grande, lan Tom Holland. Jamil, ing tangan liyane, multi-hyphenate lan paling dikenal kanggo peran ing "The Good Place". Leiomy Maldonado, AKA "Wonder Woman of Vogue", minangka penari uga model lan aktivis sing wis ngukir ceruk ing adegan ballroom. Dheweke uga dadi kontestan ing 'America's Best Dance Crew' musim kaping papat, lan wanita transgender pisanan sing ana ing acara kasebut. Yen seri kasebut bali kanthi cicilan katelu, kita bisa ngarepake papat hakim utama, bebarengan karo Dashaun Wesley, kanggo nerusake tugase. MikeQ uga bisa dadi DJ kanggo musim sabanjure.

Apa Legendary Season 3?

Seri realitas nampilake kontestan ing kelompok cilik sing diarani Houses. Ibu utawa Bapak mimpin omah. Saben House dumadi saka limang anggota sing bisa tampil ing grup utawa solo gumantung acara kasebut. Saben minggu, hakim nemtokake House endi House Superior of Week lan House sing paling murah. Supaya Omahe tetep saingan, Ibu utawa Bapak saka Omah-omah sing paling apik kudu bersaing. Format iki diganti kanggo musim kapindho. Skor total kabeh pagelaran nemtokake status saben House. Yen seri gawe anyar kanggo babak 3, kita bisa nyana pesawat anyar saingan dadi "Legendary", lan menang $ 100,000 hadiah awis.