In acara utama saka UFC 229, Nurmagomedov lan McGregor duwe pertandhingan sing dikarepake, loro-lorone duwe obrolan sampah sing kuat ing ngendi dheweke ngomong babagan kulawargane lan agama, antara liya. Nanging nalika teka wektu kanggo perang, loro mapan beda ing Octagon, karo Khabib menang dening completion ing babak papat.

Wis rong taun wiwit gelut, Nurmagomedov ngakoni yen dheweke emosi banget lan nyoba nglarani McGregor nalika ketemu. Dheweke nerangake yen strategie ora pinter lan mengaruhi kinerja.

"Ya, aku nyoba nglarani wong iki lan iku salahku. Nalika nesu, sampeyan kesel. Nalika nyoba ngukum dheweke, emosi banget, "ujare Nurmagomedov marang Din Thomas ing episode pungkasan Lookin 'For A Fight of Dana White. "Lan aku ora mikir, aku bakal tenang saiki. Nanging ora wektu iki. ”

Wiwit perang diumumake, McGregor nyatakake yen dheweke durung siap mental kanggo perang lan ngerti yen ing pertandhingan ulang dheweke bisa ngalahake Nurmagomedov. Nanging, iku menarik kanggo krungu juara ngandika yen dheweke ora menehi sing paling apik amarga carane dominan ing tarung.

Conor McGregor bakal bali menyang Octagon sesuk ing acara utama UFC 257 nglawan Dustin Poirier. Iki bakal dadi perang pisanan sawise ngalahake Donald Cerrone ing UFC 246. Yen wong Irlandia ngalahake Poirier maneh, bisa uga dheweke bisa nglawan Nurmagomedov, sing wis suwe digoleki.

Khabib Nurmagomedov, kanggo bagean, pensiun saka olahraga sawise ngirim Justin Gaethje ing UFC 254. Dana White wis rampung sing paling apik kanggo nggawa juara entheng bali kanggo siji perang maneh lan ngarep-arep sing rematch karo McGregor pilihan.