Wbatsman icket-keeper Johnny Bairstow wis kelingan menyang skuad Inggris Test kanggo tur ing Sri Lanka ing Januari 2021. Mulane, saiki dheweke ora bakal bisa melu ing Big Bash League musim iki. Saiki, Johnny Bairstow sibuk ing seri T20 nglawan Afrika Kidul.

Tanggal loro pertandhingan Test nglawan Sri Lanka bakal tabrakan karo Liga Bash Besar lan mulane Bairstow ora bakal melu ing acara mega iki. Johnny Bairstow wis ora main pertandhingan Test wiwit pertandhingan Boxing Day nglawan Afrika Kidul taun kepungkur. Amarga ora apik, dheweke dicopot saka tim kasebut nanging terus main ing seri overs winates.

Johnny Bairstow minangka bagéan saka tim Melbourne Stars ing BBL lan budhal wis nyebabake pukulan gedhe kanggo tim kasebut. Iki minangka musim Liga Big Bash pertama Johnny Bairstow nanging saiki dheweke ora bakal bisa main ing kabeh turnamen. Saiki isih kudu dideleng apa tim Melbourne Stars ngumumake penggantine.

Nicholas Pooran lan Zaheer Khan saka Afghanistan minangka pemain asing nomer loro ing tim Melbourne. Ing BBL, tim mung diijini duwe 3 pemain asing.

Jofra Archer bakal diwenehi istirahat kanggo tur ing Sri Lanka

Bowler cepet Jofra Archer bakal ngaso kanggo tur ing Sri Lanka. Tim Inggris bakal ngumumake tim gedhe kanggo tur iki lan alasan utama yaiku akeh larangan ing Corona. Jose Butler lan Ben Fox uga bakal entuk papan ing tim kasebut lan Moin Ali uga bakal bali.

Jofra Archer main jangkrik terus-terusan lan mulane dheweke bakal diwenehi istirahat ing seri ODI nglawan Afrika Kidul. Tim Inggris ora pengin ana pemain sing nandhang cedera supaya bisa ngatur beban kerja para pemain.