• Juara donya kaping nembelas bakal nggarap produksi anyar minangka pencipta lan narator
  • WWE EVIL bakal dirilis ing tanggal sing bakal dikonfirmasi rauh

Tjam siaran pers, Peacock wis ngumumake anyar produksi WWE kang bakal melu juara donya kaping nembelas John Cena .

Pemrograman layanan streaming NBCUniversal bakal dipupuk dening produksi asli anyar ing arah kreatif saka pimpinan "Cenation". WWE ala bakal dadi seri mangsa sing diprodhuksi dening perusahaan gulat. Format anyar iki bakal tanggung jawab kanggo nindakake, minangka hiburan, "paparan psikologis" ing pikirane antagonis paling gedhe saka WWE , uga pengaruhe ing budaya populer.

Peacock wis diarani seri iki minangka sing pisanan kabeh digawe, diprodhuksi lan dicritakake dening John Cena . Mantan juara dunia lan produser eksekutif kasebut nyatakake awake dhewe ing media sosial babagan iki: "Kanggo saben bocah lanang sing apik mesthi ana sing ala, lan WWE duwe sawetara penjahat lan penjahat paling apik ing sejarah hiburan. Aku bungah kanggo menehi wong sing kaget kita, padha wedi lan malah nggawe kita nangis. ” WWE EVIL ora duwe tanggal rilis, lan durung dikonfirmasi yen produksi bakal tekan versi internasional saka WWE Network.

John Cena Wis Disaranake Bali menyang WWE

Sawetara jam kepungkur, John Cena ngirim gambar logo WWE ing akun Instagram resmi. Senadyan kasunyatan manawa ing wiwitan ana kemungkinan bali menyang perusahaan kasebut, ambiguitas ing nangani Instagram bakal menehi kita ngerti yen dheweke bener-bener ngrujuk marang woro-woro seri iki. Elinga yen penampilan pungkasan Cena ing acara inti perusahaan kedadeyan ing dalan menyang WrestleMania 36 sadurunge pertandhingan Firefly FunHouse nglawan Bray Wyatt.