Seri Innocent 2

Nganyarke Innocent Series Two: Mangsa 2 saka 'Innocent' Diterbitake ing ITV tanggal 17 Mei lan dadi Katherine Kelly Amarga karakter utama. Ngerti ing ngendi seri kasebut 'Innocent' kadhaptar, informasi dalane, lan liya-liyane.

Musim sabanjure acara drama ITV Innocent muncul Senin 17 Mei. Drama misteri pembunuhan kalebu Katherine Kelly amarga karakter utama bebarengan karo Jamie Bamber, Priyanga Burford, Shaun Dooley, Michael Stevenson, Laura Rollins, Janine Wood, bebarengan karo Amy- Leigh Hickman bebarengan karo anggota cast liyane sing wis entuk review ngelem saka wong akeh.

Sanadyan para netizen gumun karo plot sing tiba-tiba lan twists saka film thriller angkara iki, dheweke uga wis ngomong babagan papan sing apik ing acara kasebut. Kita kudu ngintip ing Seri Innocent rong papan rekaman.

Sapa sing wis dadi seri Innocent kaping pindho?

Alur crita seri iki dikonsentrasi sacara profesional babagan Sally Wright sing dimainake karo Katherine Kelly sing nyoba kabeh cara kanggo nampa gelar kasebut sawise salah dituduh duwe hubungan karo bocah umur 16 taun, Matthew, sing ditusuk. jar jeruk sing rusak.

Seri Innocent 2

 

Musim kasebut entuk 5 dekade sawise Sally bali menyang kutha asale ing Keswick sawise ana bukti yen dheweke ora ndhukung pembunuhan sing kedadeyan. Panggonan saka kutha Keswick sing nggumunake ing Distrik Lake, thriller nyorot pemandangan alas lan banyu sing nggumunake. Nanging ing ngendi acara kasebut difilmkan? Gulung mudhun kanggo mangerteni sing luwih lengkap.

Lokasi Shooting Seri resik loro

Miturut Bustle, Innocent loro dijupuk ing rong panggonan sing béda. Lake District ing Inggris lan Dublin ing Irlandia. Musim ing ngisor iki uga kalebu pirang-pirang adegan para perwira polisi sing nyoba nglacak pembunuh nyata sing ndhukung mati Matius lan saben adegan sing mbukak kantor polisi ditembak ing sekolah lawas ing Dublin.

Liyane saka wilayah kiwa-metu saka gambar dijupuk ing n sekitare kutha picturesque saka Keswick lan panggonan watara Lake District. Nggoleki njupuk ing kutha bener narasi sijine ing, produser eksekutif Innocent loro Jamie Gwilt nerangake yen dheweke duwe sawetara aktor sing luar biasa lan crita sing ana ing jagad seksi ing pesisir kidul.

Iki wektu padha Lake District, lan iku panggonan Fantastic Panggonan crita kaya iki. Iku apik banget nanging gambar sing edan lan ora bisa ditebak. Miturut soket, seri wis dijupuk ing negara mbukak sing tabet sing durung, Sally free dheweke pracaya sepi.

Selebriti langsung Katherine Kelly nglaporake yen njupuk gambar ing area terbuka sing apik banget kaya iki. Kanthi dilebokake ing Distrik Tlaga kasebut pancen migunani banget amarga dheweke pancen apik.

Iku Lake District punika populer lan panggonan utama kanggo shooting serial TV. Rong acara BBC One, The A Word bebarengan karo dramatisasi 1997 Gunung berapi wis dijupuk ing sekitar Lake District.