Kepiye cara ngaktifake utawa mateni Mode Gelap ing Safari ing iPhone utawa iPad?
Kepiye cara ngaktifake utawa mateni Mode Gelap ing Safari ing iPhone utawa iPad?

Safari minangka browser web populer sing dikembangake dening Apple lan wis diinstal ing piranti Apple. Umume wong nggunakake Safari minangka browser standar ing piranti Apple kanggo nggoleki apa wae ing Internet.

Kaya browser liyane, Safari uga nduweni tema mode peteng sing bisa diaktifake utawa mateni pangguna ing setelan app. Mode peteng migunani banget kanggo mripat, utamane ing wayah wengi. Iki uga mbantu ngirit umur baterei layar OLED.

Akeh pangguna seneng tema Peteng nalika browsing nanging ana uga sawetara pangguna sing ora seneng karo tema peteng utawa asring ora bisa digunakake ing sawetara situs web. Mula, pangguna pengin mateni.

Dadi, yen sampeyan uga salah siji sing pengin ngaktifake utawa mateni mode peteng ing Safari, sampeyan mung kudu maca artikel kasebut nganti pungkasan amarga kita wis nambahake langkah-langkah kanggo nindakake.

Kepiye cara ngaktifake utawa mateni Mode Gelap ing Safari?

Dadi, sampeyan bisa uga nyoba ngerteni carane sampeyan bisa mateni mode peteng ing Safari amarga yen sampeyan ngaktifake mode peteng ing iPhone, kabeh aplikasi bakal kanthi otomatis nggunakake tema peteng tinimbang sampeyan mateni kanggo aplikasi tartamtu.

Ing artikel iki, kita wis nambahake langkah-langkah supaya sampeyan bisa ngaktifake utawa mateni tema peteng ing browser Safari ing iPhone utawa iPad.

Ngaktifake Tema peteng

Sampeyan bisa kanthi gampang nguripake tema peteng ing Safari ing piranti iOS. Tindakake langkah-langkah ing ngisor iki kanggo nglakoni.

1. Mbukak Browser Safari ing iPad utawa iPhone.

2. Tunyuk lambang telung baris ing sisih kiwa ndhuwur.

3. Klik ing Tema gelap: mati saka menu sing katon.

4. Browser bakal ngaktifake tema peteng kanthi otomatis.

Pateni Tema Peteng

Sampeyan uga bisa mateni tema peteng yen pengin. Tindakake langkah ing ngisor iki kanggo mateni mode peteng ing browser Safari ing iPhone utawa iPad.

1. Mbukak Aplikasi Safari ing piranti sampeyan.

2. Klik ing menu hamburger ing sisih kiwa ndhuwur layar.

3. Tunyuk Tema peteng: ing saka opsi diwenehi.

4. Sawise sampeyan nutul, tema peteng bakal mateni kanthi otomatis.

kesimpulan

Dadi, iki minangka langkah-langkah sing sampeyan bisa ngaktifake utawa mateni Mode Gelap ing Safari ing piranti iPhone utawa iPad. Mugi sampeyan nemokake artikel iki mbiyantu; yen sampeyan nindakake, bareng karo kanca lan kulawarga.