Cara njupuk gambar ing Apple Watch
Cara njupuk gambar ing Apple Watch

Jupuk layar Apple Watch, Aktifake Potret layar ing piranti sing bisa dipakai Apple Watch, Cara Njupuk Potret layar ing Apple Watch, Ngendi gambar layar Apple Watch -

Apple Watch minangka salah sawijining jam tangan pinter sing bisa dianggo paling apik sing ngidini pangguna nindakake macem-macem tugas, kalebu nelpon, ngirim pesen, maca email, lsp.

Watch uga ngidini pangguna kanggo njupuk gambar saka smartwatch. Nanging, umume pangguna ora ngerti carane nindakake iki ing Apple Watch, aja kuwatir, kita ana ing kene kanggo nulungi sampeyan.

Dadi, yen sampeyan uga salah sawijining sing pengin njupuk gambar ing Apple Watch, sampeyan mung kudu maca artikel kasebut nganti pungkasan amarga wis dhaptar langkah-langkah kanggo nindakake.

Kepiye cara njupuk gambar ing Apple Watch?

Njupuk gambar ing Apple Watch cukup gampang nanging pisanan, sampeyan kudu ngaktifake fitur kasebut saka Setelan Watch utawa saka Apple Watch App ing iPhone amarga gambar kasebut dipateni kanthi standar.

Aktifake Fitur Screenshot

Kita wis nambahake langkah-langkah kanggo ngaktifake fitur gambar ing Apple Watch saka Setelan Watch utawa saka Apple Watch App ing piranti sampeyan. Mangkene carane sampeyan bisa ngaktifake.

Saka Setelan Watch

  • Klik ing Digital Crown ing Apple Watch.
  • Bakal mbukak App View ing Watch sampeyan, tutul Setelan.
  • Klik ing Umum ing Setelan Watch.
  • tutul ing Gambar lan nguripake toggle ing jejere Aktifake Gambar.

Saka Watch App ing iPhone

  • Mbukak Watch app ing Apple iPhone.
  • Klik ing Umum ing bagean My Watch.
  • Nguripake toggle ing jejere Aktifake Gambar.

Njupuk Gambar ing Apple Watch

Sawise ngaktifake gambar kanggo Apple Watch, sampeyan kudu mikir carane njupuk gambar ing. Aja kuwatir, tindakake langkah-langkah ing ngisor iki kanggo nindakake.

  • Sawise sampeyan ana ing Nonton layar sing pengin dijupuk gambar.
  • Pencet Digital Crown lan Tombol sisih bebarengan.
  • Bakal kerlip layar kanthi swara rana.

Rampung, sampeyan wis kasil njupuk gambar ing Apple Watch.

Golek Screenshot dijupuk

Gambar sing dijupuk bakal disimpen ing folder gambar ing iPhone. Mangkene carane sampeyan bisa nemokake ing piranti sampeyan.

  • Mbukak Foto app ing piranti iOS sampeyan.
  • Klik ing Kabeh Photos ing ngisor iki Pustaka bagean.
  • Yen sampeyan ora ndeleng wong ing Tab Pustaka, klik ing album ing menu ngisor.
  • Pilih Gambar kanggo ndeleng gambar.

Kesimpulan: Njupuk Gambar ing Apple Watch

Dadi, iki minangka cara sampeyan bisa ngaktifake, njupuk, lan nemokake layar sing dijupuk ing Apple Watch. Muga-muga artikel kasebut mbantu sampeyan njupuk lan nemokake gambar sing dijupuk saka Apple Watch.

Kanggo artikel lan nganyari liyane, tindakake kita ing Media Sosial saiki lan dadi anggota saka DailyTechByte kulawarga. Tindakake kita ing Twitter, Instagram, Lan Facebook kanggo konten sing luwih apik tenan.

Napa Apple Watchku ora njupuk gambar?

Kanggo njupuk gambar, sampeyan kudu ngaktifake kemampuan njupuk gambar saka setelan jam tangan utawa saka Aplikasi Watch amarga dipateni kanthi gawan.

Ngendi gambar Apple Watch dituju?

Gambar sing dijupuk bakal disimpen ing folder gambar ing piranti iPhone. Tindakake langkah-langkah sing kasebut ing kene kanggo nemokake ing piranti sampeyan.

Kepiye cara ngaktifake gambar ing Apple Watch?

Kanggo ngaktifake, bukak Aplikasi Watch ing piranti iOS sampeyan >> Tutul Umum >> Aktifake pilihan ing jejere Aktifake Potret layar.

Sampeyan uga Kaya:
Carane Mbusak Foto saka iPhone nanging ora saka iCloud?
Kepiye cara mateni Notifikasi Telpon nalika Game ing iPhone?