Cara nyambungake akun Instagram menyang kaca Facebook
Cara nyambungake akun Instagram menyang kaca Facebook

Instagram minangka salah sawijining platform media sosial sing paling populer, diduweni dening Facebook. Wiwit dituku dening Facebook ing taun 2012, Facebook wis nyelarasake fungsionalitas lintas-aplikasi kanggo bisnis lan non-profit.

Saiki, manajer media sosial resmi bisa nyambungake akun Instagram menyang kaca Facebook lan bisa ngatur kabeh saka sak panggonan.

Dadi, yen sampeyan pengin ngerti carane ngubungake kaca Facebook menyang akun Instagram, tetep kirim nganti pungkasan.

Keuntungan Nyambungake Instagram menyang Halaman Facebook

Pangguna bisa nyambungake akun Instagram Profesional menyang Kaca Facebook. Yen sampeyan milih nyambung menyang kaca Facebook, sampeyan bisa nggunakake akun profesional kanggo iklan sing digawe ing Facebook. Yen sampeyan ora nyambungake akun, sampeyan ora bakal bisa nggunakake piranti bisnis sing kasedhiya kanggo sampeyan.

Mangkene kabeh keuntungan sing bakal sampeyan entuk sawise ngubungake Instagram menyang Halaman Facebook.

  • Kirim konten saka sak panggonan: Nalika kaca lan akun profesional disambung, sampeyan bisa nuduhake kiriman ing loro platform kasebut.
  • Atur DM sampeyan: Sampeyan bisa ngatur pesen ing Messenger lan Instagram saka kothak mlebu tunggal.
  • Sinkronisasi informasi kontak: Akun Page lan Instagram bisa ngowahi informasi kontak siji liyane kanggo konsistensi.
  • Entuk akses menyang alat lintas-app: Sampeyan bakal entuk akses menyang alat kayata tombol pesenan janjian, stiker sumbangan, lan efek kamera.
  • Promosi konten sampeyan: Ing sawetara wilayah, sampeyan kudu nuntut Kaca Facebook supaya bisa ngiklanake saka Instagram.
  • Nggawe toko ing Instagram: Sampeyan kudu duwe kaca Facebook sing disambung kanggo nyiyapake toko ing Instagram.
  • Jalanake iklan Instagram lan Facebook saka Halaman sampeyan: Saka Kaca sampeyan, sampeyan bisa nggawe iklan sing bakal katon ing Facebook lan Instagram.
  • Entuk wawasan sing luwih cetha: Sampeyan bisa mbandhingake pamirsa, post-performance, lan liya-liyane. Deleng ing ngendi usaha organik sampeyan ditindakake sawise nyambungake akun.
  • Mbayar kanthi gampang kanggo promosi: Kanthi ngubungake Facebook lan Instagram, sampeyan bakal bisa nggunakake cara pembayaran sing digunakake ing Facebook ing Instagram. Sampeyan uga bisa mbayar promosi saka aplikasi Instagram yen luwih apik kanggo bisnis sampeyan.

Sawise ngerti kabeh keuntungan sing bakal sampeyan entuk sawise ngubungake Facebook Page menyang Instagram, sampeyan bisa uga kepingin weruh carane nyambungake akun sampeyan.

Kepiye cara nyambungake akun Instagram menyang kaca Facebook?

Yen sampeyan duwe akun Instagram, Kaca Facebook, lan sampeyan dadi admin Kaca Facebook sing pengin disambungake. Mangkene carane sampeyan bisa nyambungake akun menyang kaca.

Saka Facebook

  • Bukak akun Facebook sampeyan.
  • Klik Kaca ing profil sampeyan banjur pilih kaca sing pengin disambungake.
  • Saiki, pindhah menyang Setelan.
  • Gulung mudhun, banjur pilih Instagram.
  • Saiki, klik Sambungake Akun, banjur ketik Jeneng pangguna lan sandhi Instagram.
  • Rampung, akun saiki bakal disambungake menyang kaca Facebook sampeyan.

Saka Instagram

  • Bukak akun Instagram sampeyan.
  • Pindhah menyang profil sampeyan, banjur klik pilihan Sunting Profil.
  • Kene, sampeyan bakal weruh pilihan Page, klik ing.
  • Pilih kaca Facebook sing pengin disambungake lan ketik sandhi.
  • Rampung, kaca kasebut saiki bakal disambungake menyang akun Instagram sampeyan.

Yen sampeyan pengin medhot akun Instagram saka kaca Facebook. Mangkene carane sampeyan bisa nindakake.

  • Bukak akun Facebook sampeyan.
  • Klik ing Kaca ing profil sampeyan.
  • Pilih kaca, banjur pindhah menyang Setelan.
  • Gulung mudhun, banjur klik ing Instagram.
  • Saiki, klik Putus sambungan Instagram.

Rampung, akun Instagram bakal medhot saka kaca Facebook. Nanging, sampeyan bisa nyambung maneh akun kapan wae.

Dadi, yen sampeyan duwe pitakon babagan artikel kasebut, sumangga kita ngerti ing komentar ing ngisor iki. Kajaba iku, yen sampeyan seneng karo artikel kasebut lan mikir bakal mbantu wong liya, bareng karo kanca lan kulawarga.