Sampeyan wis siyap nyilem menyang jagad seni anime sing sregep, ta?

Nangkep dhasar-saka struktur rai lan gaya rambut dramatis nganti emosi ekspresif-iku langkah pisanan sampeyan. Aja padha sumelang ing bab kesalahan; lagi bagéan saka lelampahan!

Karakter anime gampang dikenali lan nyenengake amarga karakteristik rai sing khas lan mata gedhe. Nanging elinga, diwiwiti kanthi bentuk sing luwih gedhe banjur nambah rincian.

Dadi, jupuk sketsa sampeyan - wektune nggawe karya anime sampeyan dhewe!

6 Langkah kanggo Nggambar Anime

Perjalanan sing nyenengake menyang jagad seni anime bakal diwiwiti. Saben langkah ngemot akeh kawruh sing bakal nglengkapi katrampilan lan kawruh sing dibutuhake kanggo nggawe karya seni anime sing nggumunake. Dadi, siyap nyilem lan supaya kreatifitas sampeyan mundhak!

# 1 Nggawe Struktur Dasar Pasuryan

Ayo miwiti nggawe struktur dhasar saka pasuryan anime. Pisanan, tarik bunder lan garis intersect ing tengah. Iki bakal dadi pandhuan sampeyan kanggo nyetel posisi kanthi bener.

Saiki, wektune kanggo nguripake pasuryan iki. Elinga, ing anime, mata biasane gedhe lan ekspresif. Irung asring mung garis cendhak utawa loro. Cangkeme bisa dadi kurva sing prasaja kajaba sampeyan nuduhake emosi sing kuwat.

Aja njaluk banget kebungkus munggah ing rincian durung; sampeyan mung nggawe dhasar. Terus nggawe sketsa nganti sampeyan kepenak karo langkah iki. Sampeyan bakal sok dong mirsani carane dadi luwih gampang dadi kanggo nggambar karakter anime captivating sampeyan tresna banget.

# 2 Gambar Mripat, Irung lan Cangkem

Sawise sampeyan wis nguwasani struktur dhasar, wektune kanggo nambah sawetara karakter kanthi nggawe sketsa ing mripat, irung, lan tutuk.

  • Miwiti kanthi mripat, amarga dheweke minangka jendela menyang jiwa karakter anime sampeyan. Sketsa kelopak mata ndhuwur sing mlengkung lan ngluwihi garis cendhak mudhun kanggo tampilan anime klasik. Elinga, supaya sudhut njero saben mripat mbukak kanggo aura sing luwih alus.
  • Sabanjure teka irung. Kesederhanaan minangka kunci ing kene; loro garis cilik makili nostrils bakal nindakake mung nggoleki.
  • Pungkasan, tarik garis mlengkung sing prasaja kanggo tutuk karakter sampeyan. Aja lali yen anime menehi penekanan ing mripat ekspresif tinimbang fitur rai liyane.

Sampeyan uga bisa mriksa metu iki langkah-langkah dening-guide carane nggambar mata anime kanggo informasi luwih lengkap. Tansah laku lan imbue saben sketsa sakteruse karo pribadine luwih lan ambane saka sadurunge.

#3 Gambar Rambut

Ngalih menyang rambut, wektune kanggo mutusake manawa karakter sampeyan bakal duwe gaya dramatis, sudut utawa tampilan sing lancar lan bebas. Pilihan iku duweke, lan iku pancene boils mudhun kanggo pribadine sampeyan pengin karakter kanggo embody.

Kanggo gaya sudut, pikirake pinggiran sing cetha lan garis sing ditetepake. Iki bisa uga cocog kanggo karakter sing galak lan kuwat. Gaya flowy nyaranake kelembutan lan kebebasan - sing luwih pas kanggo karakter sing lembut utawa aneh.

# 4 Tambah Badan

Saiki kita wis nggambar rambut, wektune kanggo ngatasi awak karakter anime sampeyan.

  1. Miwiti kanthi bentuk dhasar-persegi panjang kanggo dhadha lan oval kanggo pinggul. Sketsa bunderan cilik kanggo pundhak lan sendi sikil, nyambungake kabeh kanthi garis sing lembut, nggawe rasa gerakan cairan.
  2. Tarik sikil kira-kira anggere awak karakter sampeyan. Selarasake sikut karo pinggul; nggedhekake lengen nganti tengah paha. Tansah proporsi konsisten ing saindhenging
  3. Aja isin kanggo nambah rincian sing nggawe karakter sampeyan unik-rasukan khas utawa aksesoris unik bisa urip!

Kanthi latihan lan sabar, sampeyan bakal bisa nguwasani wangun seni iki kanthi cepet.

# 5 Rampung Gambar lan Tambah Rincian

Sampeyan siyap nambah sentuhan pungkasan lan tinta karakter sampeyan, nggawe pribadine sing unik luwih akeh. Miwiti kanthi nyaring fitur rai-saben garis sing sampeyan ukir kudu nyatakake emosi lan swasana ati. Elinga ing ngendi bayangan tiba; bakal menehi kontribusi gedhe kanggo jero lan realisme gambar sampeyan.

Sabanjure, pindhah menyang inking. Kasebut kanthi teliti, nglacak sketsa potlot nganggo liner utawa pena sing apik, nambah penekanan ing wilayah tartamtu yen perlu. Aja kesusu bagean iki; iku ngendi kabeh karya sadurunge teka bebarengan.

# 6 Latih Katrampilan Nggambar

Penting kanggo nggabungake latihan biasa menyang rutinitas latihan kanggo nambah katrampilan seni anime. Kaya musisi sing latihan timbangan, sampeyan kudu ngasah teknik nggambar dhasar.

Miwiti kanthi nggambar garis lurus; bakal mbantu nambah stabilitas tangan. Banjur, pindhah menyang garis sing mlengkung, sing bakal nambah lancar.

Coba nggawe wangun dhasar kaya bunderan lan kothak, sing apik kanggo nggarap kontrol sakabèhé. Gabungke latihan iki kanggo wangun sing luwih rumit, mbantu pemahaman simetri lan kerumitan.

Aja lali babagan pentinge pengulangan ing kene! Njaluk ing 10-15 menit latihan saben dina; ketekunan iku kunci. Nalika sampeyan maju, mboko sithik nambah tingkat kangelan.

Lan elinga - ora ana sing miwiti dadi master, mula aja kuwatir yen kabeh ora sampurna.

Ayo Nggambar!

Saiki sampeyan wis siyap, miwiti nggambar anime! Tansah miwiti kanthi dhasar struktur pasuryan sadurunge nambahake rincian, lan kanggo simetri, gunakake garis lan pedoman sing tipis.

Tansah lakukake pakaryan lan kenal karo fitur khas gaya anime. Aja lali nggunakake teori warna lan ngirim emosi ing karya seni.

Sing paling penting, seneng-seneng sajrone saben tahap perjalanan nggawe seni anime!