Carane-Ndandani-Login-Persetujuan-Needed-ing-Facebook
Carane-Ndandani-Login-Persetujuan-Needed-ing-Facebook

Facebook minangka platform media sosial populer sing diduweni dening Meta. Platform kasebut duwe milyaran pangguna aktif ing saindenging jagad.

Sawetara kedhaftar njaluk Persetujuan Login Needed pop-up karo pesen ngandika, "Kita wis weruh login saka browser, piranti, utawa lokasi sing biasane ora sampeyan gunakake. Kita kudu ngonfirmasi manawa iku sampeyan sadurunge bisa bali ing Facebook.

Dadi, yen sampeyan uga nemoni masalah sing padha ing akun Facebook, kita wis menehi dhaptar solusi kasebut, sampeyan mung kudu maca artikel kasebut nganti pungkasan.

Ndandani Persetujuan Login Dibutuhake ing Facebook

Sapa wae bisa mbalekake akun kanthi masalah Diperlukan Persetujuan Login. Mangkene carane sampeyan bisa ndandani masalah Dibutuhake Persetujuan Login Facebook.

  • Nalika sampeyan nampa Dibutuhake persetujuan login kesalahan ing akun sampeyan.
  • Klik ing terus tombol nerusake, lan a Pilih pilihan jendhela bakal mbukak.

Ing kene, sampeyan bakal weruh telung opsi kanggo konfirmasi manawa akun kasebut duweke sampeyan. Sampeyan bisa milih samubarang opsi iki. Telung pilihan kasebut kalebu salah sawijining pilihan ing ngisor iki:

  • Entuk kode sing dikirim menyang alamat email sampeyan.
  • Mlebu karo akun Google.
  • Njaluk kode dikirim menyang telpon.
  • Ngenali foto kanca.
  • Sarujuk log-in ing telpon utawa komputer liyane.
  • Ngenali komentar paling anyar sampeyan (wates saben jam ngluwihi)
  • Njaluk tulung kanca-kanca.

Pilih salah siji opsi ing penak. Nanging, disaranake pangguna milih 'Entuk kode sing dikirim menyang alamat email sampeyan' pilihan. Nanging yen sampeyan ora duwe akses menyang Gmail, pilih 'Entuk kode sing dikirim menyang telpon.'

Entuk Kode sing dikirim menyang email utawa telpon

Sawise milih pilihan, klik tombol Terusake kanggo nerusake. Saiki, sampeyan kudu milih alamat email utawa telpon kanggo nampa kode verifikasi 8 digit.

  • Klik ing terus Kanggo nerusake.
  • Saiki, sampeyan bakal nampa kode verifikasi ing alamat email or telpon.
  • Priksa email utawa telpon lan catat kode kasebut.
  • Bali menyang Facebook, lan ketik kode sampeyan wis nyalin utawa nyathet mudhun.
  • Yen sampeyan ora nampa kode, klik ing Kirim maneh kode pilihan.
  • Sawise, ngetik kode, klik ing terus.

Rampung, saiki sampeyan bakal weruh Sampeyan wis siap jendhela karo pesen ngandika, "Thanks kanggo njupuk wektu kanggo njaga akun aman. Kita bakal terus nglindhungi akun sampeyan lan menehi kabar yen ana sing curiga.

Klik ing terus tombol lan sampeyan wis mbalekake akun kanthi sukses. Saiki, sampeyan bisa nggunakake akun Facebook tanpa kesalahan.

Njaluk tulung kanca-kanca

Sawise milih pilihan iki, klik ing terus tombol kanggo nerusake. Saiki, a Nglumpukake kode konfirmasi kaca bakal mbukak. Saiki, sampeyan kudu nelpon telu kanca saka dhaptar lima sing dituduhake Facebook.

  • Telpon telu sampeyan kanca sing Facebook nuduhake utawa ngomong karo wong-wong mau ing wong.
  • Takon wong-wong mau mbukak browser apa wae lan mlebu menyang akun.
  • Saiki, takon wong-wong mau kanggo ngunjungi: facebook.com/ waras
  • Sawise dheweke ngunjungi URL sing diwenehake dening Facebook, takon dheweke ngeklik terus.
  • Saiki, dheweke bakal nampa pesen popup, 'Apa kowe yakin iki kancamu xyz'.
  • Takon wong-wong mau klik Ya, aku ngomong karo XYZ ing telpon, banjur klik terus.
  • Saiki, dheweke bakal nampa a verifikasi kode sing mbantu sampeyan mbalekake akun sampeyan.
  • Ketik kode sing dijaluk saka telung kanca, banjur klik terus.

Kene, sampeyan bakal weruh a Sampeyan wis siap kaca karo pesen ngandika, "Thanks kanggo njupuk wektu kanggo njaga akun aman. Kita bakal terus nglindhungi akun sampeyan lan menehi kabar yen ana sing curiga.

Klik ing terus tombol lan sampeyan wis mbalekake akun kanthi sukses. Saiki, sampeyan bisa nggunakake akun Facebook tanpa masalah.

kesimpulan

Umume pangguna ngadhepi kesalahan Diperlukan Persetujuan Login ing Facebook. Umume kasus, pangguna bisa kanthi gampang ndandani kesalahan liwat instruksi sing ditampa ing layar.

Sampeyan bisa nyoba cara liya yen salah siji cara ora bisa digunakake kanggo sampeyan. Nanging, yen sampeyan wis nyoba kabeh cara lan ora ana cara sing bisa digunakake, sampeyan kudu hubungi support Facebook.

Sampeyan bisa pesen Facebook ing Instagram utawa ing Twitter, utawa sampeyan bisa nggawe tweet lan tag Facebook, padha bakal nanggapi sanalika bisa.

Dadi, iki cara sing sampeyan bisa ndandani kesalahan Login Approval Needed ing akun Facebook sampeyan. Muga-muga iki mbantu sampeyan ndandani masalah lan mbalekake akun sampeyan.

Yen sampeyan seneng karo artikel kasebut lan mbantu sampeyan ngatasi masalah kasebut, bareng karo kanca lan kulawarga. Salajengipun, yen sampeyan duwe pitakon, kabari kita ing komentar ing ngisor iki.