Home Top Stories Netflix Trailer Hilda Mangsa 2 Pungkasane Ana Lan Janji Luwih Misteri Lan Petualangan Ing Uripe Hilda

Trailer Hilda Mangsa 2 Pungkasane Ana Lan Janji Luwih Misteri Lan Petualangan Ing Uripe Hilda

0
Trailer Hilda Mangsa 2 Pungkasane Ana Lan Janji Luwih Misteri Lan Petualangan Ing Uripe Hilda

Crita iki babagan bocah wadon enom, Hilda, sing nduweni kepribadian sing kepengin weruh lan tresna banget marang ara-ara samun. Petualangan lan misteri nunggu bocah wadon rambut biru iki. Sawise sukses ing Hilda Season 1, seri kasebut dianyari karo Season 2.

Ing Mangsa 1 Hilda miwiti mbukak misteri bebarengan karo kanca-kancane sing gawe kuwatir ibune Johanna. Akibaté ing Mangsa 2 Johanna mutusaké supaya Hilda tetep waspada. Kajaba iku, iki ngganggu semangat Hilda sing ora seneng banget lan dheweke kepengin metu saka papan panggonane. Miturut trailer, wektu iki Johanna uga dadi bagian saka escapades kasebut.

Trailer saka Hilda Season 2

Trailer kasebut janji bakal ngeculake troll, penyihir, lan kapal bajak laut sing nyenengake. Sang Prabu uga ngakoni Hilda minangka wong lelungan. Sikap Hilda sing ora wedi marang sing ora dingerteni wis dheweke lelungan liwat udhara, wektu, papan lan ing bagean paling jero ing segara.

Seri kasebut diadaptasi saka novel grafis Luke Pearson. Mangsa 2 bakal kalebu buku paling anyar Hinda lan Alas Watu lan Hinda lan Raja Gunung.

Cast:

  • Bella Ramsey – Hilda
  • Daisy Haggard - Johanna (Ibu)
  • Ameerah Falzon-Ojo – Frida
  • Oliver Nelson - David
  • Rasmus Hardiker – Alfur Aldric
  • Reece Pockney – Trevor
  • Ako Mitchell - Wong Kayu

Kangge karakter anyar sing durung dingerteni saka gagang twitter yaiku:

  • Wong kayu
  • Wong rawa (Sigurd)
  • Cedric (merpati favorit Klan sing ilang)
  • Woff

Tanggal Rilis Hilda Season 2:

Seri sing fantastis bakal dirilis tanggal 2 Desember 2020 mung ing Netflix. Nonton Hilda nyetel urip kutha Trolberg adoh saka omah alas enchanted dheweke rauh.

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene