Home Top Stories Hiburan Hilda Mangsa 2: Tanggal Rilis, Pemeran, Plot Lan Apa Sing Kita Ngerti Nganti Tekan Saiki

Hilda Mangsa 2: Tanggal Rilis, Pemeran, Plot Lan Apa Sing Kita Ngerti Nganti Tekan Saiki

0
Hilda Mangsa 2: Tanggal Rilis, Pemeran, Plot Lan Apa Sing Kita Ngerti Nganti Tekan Saiki

Hilda Season 2: Pembaruan paling anyar adhedhasar seri novel grafis, "Hilda" yaiku seri animasi Inggris-Kanada babagan Hilda, bocah wadon sing wani lan rambut biru. Dheweke manggon ing kabin ing alas karo ibune, ngendi dheweke nuduhake kaping apik karo kanca-kanca Frida lan Alfa.

Tayangan perdana Netflix tanggal 21 September nampa sambutan positif saka para pamawas lan pamirsa. Seri sing menang penghargaan digawe dening Luke Pearson lan dipuji amarga akting swara, naskah, lan animasi.

Hilda Mangsa 2 plot

Mangsa 2 diterusake karo episode 'The Stone Forest', ing ngendi Hilda, Twig, lan ibune kepepet ing Watu Alas, kebak troll. Sanajan ana risiko sing diadhepi, Frida lan David bakal nemokake. Akhire, Raven teka kanggo ngluwari lan nggawa Hilda lan Twig mulih.

Johanna seneng sarapan karo Hilda ing pungkasan episode. Ibune nggugah Johanna kanggo nemokake yen Baba iku bocah Troll. Hilda main ing Watu Alas karo kulawarga Trolls. Seri iki ditonton kanthi rasa penasaran lan pangarep-arep sing dhuwur dening para penonton.
Cast - Sapa sing bakal bali?

Bella Ramsey swara Hilda, Sparrow Scout wani. Daisy Haggard nyuwara Johanna, ibune Hilda. Hilda didampingi Frida (Ameerah Fazon-Ojo), David, lan Alfur Aldric.

Kabeh aktor swara bakal bali menyang peran karo sawetara dandan potensial yen ana seri katelu. Sampeyan bisa uga nemokake sawetara swara anyar kanggo nyuarake karakter kasebut. Karakter kasebut bakal dadi bagian penting saka sukses seri iki, mesthine.

Hilda Mangsa 2: Dianyari Tanggal Rilis

Netflix ngrilis musim 2 'Hilda' tanggal 14/12/2020. Mangsa kapindho dumadi saka 13 episode, saben 24 menit. Punika paling anyar ing mangsa 3. Kita duwe sawetara pangarep-arep, sanadyan ora ana informasi ing mangsa katelu. Nanging, kesimpulan saka episode pungkasan rampung karo cliffhanger.

Film 70 menit lagi diprodhuksi, sing bakal nyenengake para penggemar. Ora dingerteni yen terusan bakal terus saka musim 2, utawa bakal mandheg.

Kita bisa ngarepake "Hilda" musim 3 bakal diterbitake ing 2022 yen ana musim kapindho. Seri iki ditonton luwih akeh wong sing penasaran lan luwih bungah. Tetep dirungokake kanggo nganyari liyane.

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene