Home Top Stories Hiburan Hilda Mangsa 2: Tanggal Rilis Resmi, Cast, Plot lan Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti

Hilda Mangsa 2: Tanggal Rilis Resmi, Cast, Plot lan Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti

0
Hilda Mangsa 2: Tanggal Rilis Resmi, Cast, Plot lan Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti

Cdibaleni dening Lukas Pearson, Hilda punika Inggris-Kanada Netflix Serial televisi animasi asli adhedhasar komik lan novel kanthi jeneng sing padha, sing ngetutake petualangan Hilda sing ora wedi, protagonis. Bebarengan karo dheweke Deerfox Ranting, rambut biru iki lelungan menyang kutha Stolberg, ngendi dheweke nelukake malah monsters paling mbebayani.

Seri sing dituju kanggo bocah-bocah minangka salah sawijining Netflix paling apik sing wis ditugasake nganti saiki lan bakal teka nalika musim liburan. Iki minangka salah sawijining pertunjukan langka sing kurang kena pengaruh saka kahanan mati pandemi Covid 19 lan bisa terus ngasilake episode.

Tanggal Rilis Hilda Musim 2

Hilda bali kanthi gaya seni sing nggumunake lan unik lan crita aneh sing wis dipuji. Saka panel NY Comic Con, 2nd mangsa Hilda diumumake ing Oktober 2018. Iku bakal dirilis ing Netflix ing 14th Desember, 2020, sing wis dikonfirmasi kanthi ngeculake poster promosi anyar ing Twitter.

Plot saka Hilda Season 2

Musim pisanan kalebu akeh bagean saka materi sumber asli kalebu Hilda and the Troll, Hilda and the Midnight Giant, Hilda and the Bird Parade lan Hilda lan Black Hound.

Dadi mangsa kapindho paling kamungkinan kanggo nutupi buku paling anyar kalebu Hilda lan Alas Watu, Hilda lan Raja Gunung lan bagean saka bahan sing durung dirilis.

Mangsa mbesuk dumadi saka 14 episode bakal nampilake lagu babagan kasunyatan carane Hilda nyoba sinau saka kesalahane. Lagu sing jenenge "Urip Hilda", ditulis lan dileksanakake dening Bella Ramsey, dirilis ing YouTube ing 24th Nopember, 2020 lan bakal ditampilake ing pungkasan episode Season 2.

Pemeran Hilda Musim 2

Kita luwih seneng krungu swara,

  • Bella Ramsey minangka Hilda
  • Daisy Haggard minangka Johanna
  • Ameerah Falzon Minangka Frida
  • Oliver Nelson minangka David
  • Rasmus Hardiker minangka Alfur
  • Reece Pockney minangka Trevor
  • Ako Mitchell minangka Woodman

Desain karakter sing apik tenan minangka salah sawijining sorotan kanggo Hilda. Padha katon cute lan nggantheng. Akun twitter dheweke uga ngirim sneak-peeks babagan karakter anyar saben Kamis.

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene