Glow Up Season 3

Sumunar punika BBC lan Netflix kompetisi dandanan sing ditayangke rong mangsa. Informasi bab mangsa katelu uga wis kasedhiya. Sawetara perkara wis diganti karo rilis paling anyar. Sawetara iku beda, nanging liyane padha. Nanging, dheweke wis disimpen kanthi apik. Penggemar acara kasebut kepengin weruh apa sing bakal dikarepake. Kita duwe jawaban. Kita uga duwe informasi babagan tanggal perdana musim sing bakal teka.

Glow Up: Britain's Next Makeup Star minangka judhul nyata saka seri kasunyatan iki. Nanging, umume wong nyebutake acara kasebut mung Glow Up. Seri iki adhedhasar kompetisi. Macem-macem dandanan artis (MUAs for short) melu ing sawetara tantangan kaendahan unik (Jane Oakley ana a guru dandanan sing manggon ing urutan kapitu ing mangsa loro) kanggo nyoba lan njupuk makutha. Dheweke diuji babagan kemampuan teknis, kacepetan aplikasi, lan versatility. Ing taun 2019, musim perdana diwiwiti, Ellis Atlantis menang judhul. Musim kapindho teka sakcepete sawise iku ing 2020 lan Ophelia Liliu dadi juara. Seri realitas wis apik banget karo musim katelu sing wis diproduksi.

Glow Up Season 3

Mencorong bisa dideleng ing platform BBC lan Netflix. Musim katelu saiki ana ing BBC lan bakal kasedhiya ing Netflix sawise rampung. Episode pisanan saka seri iki ditayangke tanggal 20 April lan saiki dadi papat episode. Ora jelas kapan musim sabanjure bakal ditayangake. Musim sadurunge uga kasedhiya ing Netflix. Tyla ujar manawa Stacey Dooley ora bakal bali menyang RuPaul's Drag Race UK minangka presenter ing musim anyar. Maya Jama bakal njupuk Panggonan. Stacey, mantan pembawa acara kasebut, komentar, "Sugeng riyadi mas, sampeyan bakal ngrusak!" Maya mangsuli, "Kaya dheweke pancen luar biasa lan dheweke nindakake perkara sing luar biasa lan ora bisa dipercaya kaya biasane. Dadi crossover sing apik. Banjur, Jama dikirim ing Instagram: 

Mencorong kontestan mangsa telung kang kalebu Ryley Isaac (Sophie Baverstock), Jack Oliver, Jack Oliver lan Xavier Singh. Samah Say punika Craig Hamilton. Kaya musim sadurunge, para kontestan kudu kerja ing tekanan banget lan tampil kanthi cepet. MUA Belinda Chatterton minangka kontestan kepungkur. Dheweke nindakake dandanan landasan pacu, tutorial dandanan YouTube, lan dandanan konseptual. Val Garland lan Dominic Skinner bakal bali dadi hakim. Hakim tamu uga bisa melu.

Para kontestan Glow Up bisa ngarepake penampilan dandanan sing inspiratif, sregep lan nyengsemake, kaya sing ditindakake ing musim sadurunge. Saben wong iku unik lan duwe pengalaman beda sing mengaruhi seni sing digawe. Kita ora bisa ngenteni kanggo ndeleng sapa sing bakal dadi MUA lan apa sing ditindakake!