Future Man Season 4

Ana spekulasi anyar manawa seri Hulu Original, 'Future Man' bisa gawe anyar kanggo musim kaping papat. Drama komedi Amerika digawe dening Howard Overman, Kyle Hunter, lan Ariel Shaffir lan diprodhuksi dening, Josh hutchersonMychelle Deschamps lan Shawn Wilt. Episode 1st ditayangke tanggal 14 November 2017, khusus ing Hulu. Telung musim pertunjukan kasebut sukses sukses ing antarane pamirsa lan kritikus seri kasebut duwe rating 7.7 / 10 ing situs web IMDB.

Future Man Mangsa 4 Cast

Acara kasebut dibintangi Josh hutcherson minangka Josh Futturman, sing protagonis, Eliza Coupe minangka Tiger, Derek Wilson minangka Wolf, Ed Begley, Jr minangka Gabe FutturmanGlenne sirahe minangka Diane Futturman lan Haley Joel Osment minangka Dokter Stu Camillo.

Future Man Season 4 Plot

Janitor enom tanpa arah ing laboratorium sing jenenge Josh Futterman. Dheweke urip karo wong tuwane lan main game video ing umume wektu luang dheweke main video game sing jenenge, "Perang Biotik." Pungkasan, sawise usaha sing gagal, dheweke ngalahake level pungkasan game kasebut. Mung nalika dheweke seneng kamenangan, salah sawijining karakter wanita ing game kasebut, 'Macan' lan serigala katon saka mangsa ngarep liwat wektu lelungan. Dheweke ngandhani Josh yen dheweke dadi penyelamat amarga Perang Biotik digunakake kanggo merekrut penyelamat potensial. Dheweke bali menyang 1969 nalika Josh nyekseni versi tuwane sing luwih enom. Padha nyolong sandhangan kanggo Campuran ing, perang karo bikers lan melu ing panganiaya kabeh jinis. Agenda utama ing kene yaiku kanggo mungkasi Dr. Kronish supaya ora kena herpes supaya dheweke ora riset babagan iki lan nggawe obat. Masa depan katon angel amarga riset Dr. Kronis sing bisa nyebabake perang sipil lan karusakan.

Future Man Season 4 Tanggal Rilis

Kabar ala kanggo para penggemar sing ora seneng, ora ana kabar babagan musim 4 saka seri aneh iki sawayah-wayah amarga Hulu wis ngumumake musim katelu sing dirilis tanggal 3 April 2020, bakal dadi musim pungkasan pertunjukan kasebut.
Nanging, panjaluk umum sing akeh banget bisa meksa para produsen nggawe musim anyar utawa spin-off.
Tetep dirungokake kanggo nganyari liyane mung ing Phil Sports News!