Future Man season 4 iku salah siji saka seri TV web Amérika paling apik. Fiksi ilmiah, drama aksi, petualangan, lan drama komedi minangka genre serial TV web iki. Uga, Howard Overman, Kyle Hunter, lan Ariel Shaffir minangka pangripta seri TV web iki. Kajaba iku, Seth Rogen, Evan Goldberg, Matt Tolmach, Ben Karlin, James Weaver, Kyle Hunter, lan Ariel Saffir minangka produser eksekutif serial TV web iki.

Uga, Josh Hutcherson, Mychelle Deschamps, lan Shawn Wilt minangka produser serial TV web iki. Kajaba iku, Sony Pictures TV, Point Grey Pictures, Matt Tolmach Productions, lan Turkeyfoot Productions minangka perusahaan produksi serial TV web iki. Kajaba iku, Sony pictures televisi minangka siji-sijine distributor saka seri TV web iki.

plot

Crita saka seri iki nderek karakter sing jenenge Josh Futturman lan dheweke dadi janitor fasilitas riset. Kajaba iku, dheweke dadi siji-sijine wong sing ngrampungake video game Biotic Wars. Kajaba iku, ana karakter menarik liyane sing jenenge Macan sing dadi prajurit saka masa depan sing adoh. Kajaba iku, crita iki luwih menarik lan apik banget kanggo nonton kabeh adegan.

Cast lan Karakter

Ana akeh peran utama ing seri iki lan sawetara peran utama kalebu Josh Hutcherson minangka Josh Futturman, Eliza Coupe minangka Tiger, Derek Wilson minangka Wolf, Ed Begley Jr., minangka Gabe Futturman, Glenne Headly minangka Diane Futturman, Haley Joel Osment minangka Dr Stu Camilo, Jason Scott Jenkins minangka Carl, Robert Craighead minangka Vincent Skarsgaard, Keith David minangka Dokter Elias Kronish, Britt Lower minangka Jeri lang, Kevin Kaliber minangka Blaze, Paul Scheer minangka paul, Artemis Pebdani minangka Dr Mina, Ricky Mabe minangka Pump, Shaun Brown minangka Hatchet, Sara Amini minangka Thimble, Rati Gupta minangka Rake, Tin Johnson Jr.. minangka Jimmy, Ron Funches minangka Ray, etc.. Uga, kita bisa nyana karakter ndhuwur-kasebut ing mangsa mbesuk.

release Date

Musim kapisan dirilis tanggal 14 November 2017 lan musim kapindho seri iki dirilis tanggal 11 Januari 2019. Kajaba iku, musim kaping papat bakal dirilis ing taun 2021.