False Identity Season 3 Tanggal Rilis, Cast, Plot
False Identity Season 3 Tanggal Rilis, Cast, Plot

Serial TV drama sing diarani False Identity ditayangake ing televisi Amerika. Falsa Identidad minangka jeneng liya kanggo Identitas Palsu. Drama, kejahatan, lan thriller kabeh kalebu ing Identitas Palsu.

Pemirsa wis nanggapi kanthi positif marang seri Identitas Palsu. Film kasebut nduweni rating 7.1 ing IMDb. Sampeyan bisa sinau kabeh babagan musim katelu False Identity ing artikel lengkap.

False Identity Season 3 Tanggal Rilis, Cast, Plot
False Identity Season 3 Tanggal Rilis, Cast, Plot

False Identity Season 3 Tanggal Rilis

Tanggal resmi durung diumumake kanggo seri False Identity Season 3. Iki amarga musim katelu saka False Identity durung diumumake.

Sanalika musim katelu False Identity dikonfirmasi, kita ngarepake tanggal rilis bakal diumumake.

Kita bakal ngumumake tanggal rilis ing kene yen entuk nganyari babagan musim katelu saka Identitas Palsu.

Ing serial televisi False Identity, musim pisanan ditayangke antara 11 September 2018 lan 21 Januari 2019. Saka 22 September 2020 nganti 25 Januari 2021, musim kapindho False Identity ditayangake ing ABC.

Identitas Palsu diunggahake ing Telemundo. Seri Identitas Palsu iki ditulis dening Karen Barroeta, Perla Farias, Sergio Mendoza, Neida Padilla, Cristina Policastro, Felipe Silva, Veronica Suarez, Mario Venngoechea, lan Basilio Alvarez. Musim kapindho seri TV Palsu Identitas dideleng.

False Identity Season 3 Cast

Ing ngisor iki, goleki sapa sing bisa diarepake ing seri musim 3.

  1. Luis Ernesto Franco minangka Diego Hidalgo - Emiliano Guevara
  2. Camila Sodi minangka Isabel - Camila Guevara
  3. Samadhi Zendejas minangka Circe Gaona
  4. Eduardo Yanez minangka Don Mateo
  5. Sonya Smith minangka Fernanda Orozco
  6. Dulce María minangka Victoria Lamas
  7. Azela Robinson minangka Ramona
  8. Alexa Martín minangka Victoria Lamas
  9. Uriel del Toro minangka Joselito
  10. Alvaro Guerrero minangka Ignacio Salas
  11. Gabriela Roel minangka Felipa
  12. Gimena Gomez minangka Nuria
  13. Pepe Gamez minangka Deivid
  14. Claudia Zepeda minangka Diana Gutierrez
  15. Tono Valdes minangka Chucho

Ayo dadi pirembagan bab plot mangsa katelu saka seri Identity Palsu.

Plot Identitas Palsu Season 3

Iku babagan hustler sing jenenge Diego, sing dadi protagonis Identitas Palsu. Dheweke kudu ninggalake negara kasebut kanggo pindhah menyang AS

Camila, ibu saka anak loro, ilang kanthi jeneng anyar. Kulawarga kasebut nyabrang tapel wates, lan Diego, Camila, lan anak-anake dipasangake.

Perla Farias nggawe Identitas palsu. Sergio Mendoza nulis artikel kasebut. Diego Munoz, Jorge Rios, lan Conrado Martinez ngarahake seri Identitas Palsu.

Dibintangi Luis Ernesto Franco, Eduardo Yanez, lan Samadhi Zendejas, False Identity dumadi ing Meksiko. Wis ana rong musim Identitas Palsu sing kasedhiya ing Netflix.

Ivan Arnada, David Posada, lan Marcos Santana minangka produser eksekutif seri False Identity. Paty Benitez ngasilake seri televisi False Identity.

Dikembangake dening Argos Comunicacion lan Telemundo Global Studios, Identitas Palsu digawe miturut merek Argos. Identitas Palsu disebarake sacara internasional dening Telemundo International.

Musim pisanan False Identity dumadi saka 91 episode. Ana 78 episode ing mangsa loro saka Identitas Palsu.