Las Encinas wis entuk reputasi minangka sekolah menengah sing akeh pembunuhan lan dhuwit. Musim 4 Netflix mung Elite nambahake gambar iki. Musim anyar yaiku drama sinetron Spanyol babagan remaja Spanyol. Iki nampilake penyelidikan pembunuhan, pemuda aktif seksual anyar, lan reuni karo kanca sekelas lawas.

Netflix miwiti musim 4 Elite akhir minggu iki. Akeh penggemar sing wis nonton wolung episode anyar ing Netflix. Sawise pati Polo ditanggulangi ing mangsa katelu, siswa Las Encinas kudu nangani papat kanca sakelas anyar. Crita kasebut uga nampilake penyelidikan anyar.

Drama kasebut rampung kanthi dramatis kanthi mbukak pelaku lan informasi tambahan babagan kejahatan liyane. Sauntara, tlaga iki digunakake kanggo nutupi.

Mangsa kaping lima wis samesthine bakal sukses, sing bisa dingerteni amarga drama kasebut duwe pirang-pirang pungkasan. Ana uga plotlines roman lan misteri bab awak ing Lake.

Elite Mangsa 5 Crita

Netflix mbukak Twitter ing Mei 2020 kanggo ngumumake musim 4, bebarengan karo video sing kalebu anggota cast. Netflix uga ngumumake ing Februari 2021 manawa pertunjukan kasebut bakal dilanjutake kanggo musim kaping lima lan pungkasan.

Netflix biasane ngeculake musim anyar saben Musim. Elite Season 5 bisa uga dirilis ing wulan Juni 2022. Bakal ana 8 episode ing Season 5.

Valentina Zenere (Argentina) bakal main Sofia. Andre Lamoglia (Brasil) bakal main Gonzalo. Netflix uga nampilake Eric, aktor Prancis.

Kisah Elite's Season 5 bakal fokus ing klan Blanco Commerford. Ari lan Mencia ngandhani bapake babagan hubungane Armando karo Ari, sing ndadekake Benjamin nesu. Sampeyan bisa nyana karakter cilik bakal bali ing episode sabanjure. Kajaba iku, sampeyan bakal nemokake informasi tambahan babagan maksud nyata saka kepala sekolah Las Encinas.

Ora ana program nawakake akeh panas, entanglements abot. Senajan sawetara pasangan katon luwih stabil, iku isih bakal nimbulaké alangan. Segitiga katresnan sekolah menengah umum, lan bocah-bocah anyar mesthi bakal nyebabake masalah!