Musim Elite 4 teka ing Netflix ing akhir minggu. Sampeyan ngerti sampeyan pengin binge-nonton nalika ana ing njaba, nanging jam pira sampeyan bisa miwiti?

Iki wektu kanggo musim anyar saka thriller Spanyol sing kuat. Kanggo sing isih kudu mirsani telung musim pisanan, ayo saiki. Aja ngidini subtitle kanggo nundha sampeyan lan sampeyan bisa tansah milih kanggo dubbing Inggris yen sampeyan seneng.

Penggemar Gossip Girl lan Pretty Little Liars bakal seneng karo seri kasebut. Iki diisi karo momen panas, pembunuhan, intrik, lan dolanan. Apa maneh sing bisa dijaluk?

Saiki sampeyan wis kejiret, sampeyan pengin siap kanggo musim Elite 4 sing bakal teka ing Netflix ing dina Jumuah, 18 Juni. Jam pira sampeyan bisa miwiti streaming urutan kasebut? Sawise kabeh, sampeyan pengin langsung nonton binge!

Tanggal Rilis Elite Season 4 Ing Netflix

Kaya paling Seri Asli Netflix, mangsa Elite 4 bakal kasedhiya ing 3:01 am ET ana, 18 Juni. Iki tegese sampeyan mung ngenteni nganti 12:01 am yen sampeyan ana ing pesisir kulon.

Musim bakal munggah ing mburi musim katelu. Iki minangka taun sekolah anyar ing Las Encinas, uga ana direktur anyar sing katon minangka salah sawijining pengusaha paling kuat ing Eropa. Ing wektu sing padha, ana kraton Eropa ing kuliah kasebut, lan akeh drama liyane sing ngancam bakal teka.

Manajer anyar pengin sekolah bali menyang dalan sing bener. Dheweke pengin ngalangi masalah saka sawetara taun kepungkur. Nanging, anak-anake, telu remaja sing wis biasa, bisa uga ora duwe pola pikir iki.

Apa sing bakal kelakon ing musim Elite 4? Ana ora dawa kanggo mangerteni, lan sampeyan bakal nemokake dhewe binging kabeh cara liwat ana!

Apa sing dikarepake kanggo ndeleng Elite musim 4? Nuduhake pikirane ing komentar ing ngisor iki.