Netflix seri'Elite', wis resmi ngumumke bab mangsa mbesuk 4. Nganti tanggal kabeh liwat mangsa Elite, wis premier ing spring. Dadi, Netflix kudu ngeling-eling pengin narik banget supaya bisa metu saka pandemi global. Mangkono para pamirsa bisa ngarepake musim kaping papat bakal metu kanthi airdrop sing apik ing platform OTT Netflix.

Liyane babagan

Paling akeh penggemar Elite ing Netflix bakal nonton musim kaping papat kanthi Thriller Spanyol sing dikembangake. Nganti saiki, ora ana update babagan alur crita musim kaping papat. para penggemar bisa nyana dalan anyar amarga bakal nyabrang karo siswa anyar. Thriller Spanyol uga nyetel plot sadurunge karo koleksi remaja. Saliyane nyetel ing sekolah menengah fiksi ing Spanyol. Ing mbesuk tekane anyar saka lapisan masyarakat ngisor bisa teka kanthi pikiran lan stres sing anyar. Kajaba iku, crita nganti saiki ngrembaka akeh aspek babagan unsur-unsur drama remaja.

Cast

  1. Samu (Itzan Escamilla)
  2. Guzman (Miguel Bernardeau)
  3. Lu (Danna Paola)
  4. Polo (Alvaro Rico)
  5. Carla (Ester Expositi)
  6. Nadia (Mina El Hammani)
  7. Ander (Aron Piper)
  8. Nano (Jaime Lorente)
  9. Rebecca (Claudia Salas)
  10. Valerio (Jorge Lopez)

release Date

Kangge, kaya seri liyane, Netflix uga wis ngonfirmasi tanggal rilis nanging ora ngumumake tanggal kasebut.