Elite Season 5

Drama sadurunge wis diterusake kanggo lomba 5. Mangsa papat saka Elite wis mudhun Netflix karo wolung episode anyar- lan bali Encinas murid wis ketemu kompetisi karo papat kanca sakelas Newest sing.

Kasil buku iki procured matèni Polo, lan pitakonan liyane njupuk phase fokus ing mangsa papat lan abuser diumumake ing endgame. Senajan, iki ora mung 1 angkara sing wis kedaden, lan bayou iku panggonan veneer a.

Elite Dianyari Kanggo Mangsa Kalima?

Wis…!! Mbalik ing Februari, fitur Carla Diaz (fungsi minangka pendatang anyar Ali) lan Georgina Amoros (tumindak minangka Cayetana) ngumumake musim kalima narik ati sing diwiwiti maneh liwat unpacking Instagram. Bebarengan karo kabar sing apik yaiku episode paling anyar wis digawe, mula kanthi optimis kita ora perlu ngenteni luwih saka setahun ing tengah musim saiki.

release Date

Elite Season 5

Sayange, saben kita ngerti yen proyek ing musim kaping lima sadurunge lagi dibangun, nganti saiki ora ana tanggal publikasi. Lokasi ing tengah-tengah break kaping 2 lan 3 ana ing taun tanggalan, dadi ana kemungkinan iki bisa dadi kasunyatan nalika luwih. Sauntara iku, kita kudu tetep fokus ing situs Instagram sing sah amarga iki minangka lokasi sing bisa nemokake rasa seneng liwat konten klip saka pemain paling anyar lan bali.

Bali menyang Elite

Loro-lorone pemeran utama sing ora bisa bali yaiku:

  • Ander tumindak minangka Aron Piper
  • Guzman tumindak Miguel Bernardeau sing miwiti wisata ing pungkasan mangsa papat. Sanajan, urutan Elite Shorts minangka salah sawijining cara supaya peran kasebut muncul, lan para remaja iki seneng nuduhake pesen swara lan nelpon video.
  • Itzan Escamilla minangka Samuel (alias Samu)
  • Omar Ayuso tumindak minangka Omar
  • Claudia Salas minangka Rebeka (alias Rebe)
  • Georgina Amoros minangka Cayetan
  • Carla Diaz dadi Ari
  • Manu Rios minangka Patrick
  • Martina Cariddi minangka Mencia
  • Diego Martin tumindak minangka Benjamin