Netflix's merek anyar dracula njupuk vampir misterius saka jaman Victorian, lan ya, nyelehake dheweke langsung ing kacilakan 2020. Digawe dening Steven Moffat lan Mark Gatiss, alias tim sing ndhukung Sherlock, Dracula anyar iki kebak getih, pengetahuan, jinis, lan bonkers plot muter. Nanging, acara kasebut dadi pesta akhir minggu sing kudu ditonton amarga kimia saka bintang-bintang, Claes Bang lan Dolly Wells.

Bang main Count Dracula karo joie de vivre campy sing kita ngarep-arep saka penjahat teater, nalika Wells bisa urip seger karo mitos Abraham Van Helsing. Dracula mbayangake maneh pemburu monster sing kuat minangka biarawati prickly lan pinter sing diarani Sister Agatha.

Dadi saiki sampeyan wis binged kabeh telung episode 90 menit Dracula Season 1, suwene sampeyan kudu ngenteni Dracula Season 2? Apa bakal ana Dracula Season 2? Lan apa Dracula dramatis iki mungkasi siksa kanggo masa depan seri iki?

Mangkene apa sing kita ngerti babagan Dracula Season 2 ing Netflix…

Bakal Ana Musim 2 Dracula Netflix? Nalika Dracula Musim 2 Bakal Ditampa ing Netflix?

Saiki, kita ora ngerti yen bakal ana Dracula Season 2. Acara kasebut secara harfiah mung makmur babagan BBC (ing premiere telung wengi) lan ing Netflix. Biasane, butuh wektu kanggo salah siji jaringan kanggo mutusake kanggo nerusake musim liyane, lan bakal bali menyang rating lan apa wae sing diputusake para pemain.

Yen BBC lan Netflix ndhikte musim Dracula liyane, para penggemar bisa uga kudu ngenteni sawetara wektu nganti episode anyar teka. Musim wiwitan diumumake kabeh ing taun 2017 lan Claes Bang diluncurake ing 2018. Kanthi tenggat wektu kasebut, kita bisa ngantisipasi Dracula Season 2 ing 2022!

Nanging, pungkasan Dracula Season 1 katon rada mbukak. Yaiku, carane syuting, misale jek kaya loro mimpin acara…eh…mati.

Apa Tegese Akhir Dracula Netflix? Apa Dracula Mati Ing Pungkasan Dracula Netflix?

Ya, mesthine kaya Dracula Musim 1 rampung kanthi tiwase Count Dracula lan Sister Agatha Van Helsing. Sawise pirang-pirang minggu bingung babagan asal-usul kabeh macem-macem quirks vampir Count Dracula - kaya rasa wedi marang salib - Sister Agatha sing mentas urip maneh (urip ing kabeh awak saka turunane Zoe) ngerteni yen kelemahane Dracula iku sejatine dhewe. Dheweke mung siji-sijine prajurite sing kepengin banget mati minangka pahlawan ing perang lan dheweke ditemtokake dening rasa wedi marang pati.

A Sister Agatha saiki mati nggunakake iki kanggo coax Dracula menyang srengenge, kang bisa dicethakaké ora mbebayani kanggo wong. Dracula banjur mutusake kanggo pesta babagan kadaluwarsa getih Agatha, sing bakal mateni dheweke (kayane). Momen pungkasan yaiku sial, orgasme, lan jenuh ing sinar srengenge sing atos. Dracula lan Agatha pracaya padha mati bebarengan lan minangka pemandangan fades kanggo ireng, mesthi misale jek kaya padha.

Nanging, makhluk gaib lan vampir tansah duwe sarana kanggo urip maneh, dadi ... sapa ngerti? Pembunuh Dracula sing sejatine bisa dadi rating sing kurang apik ing BBC. Wiwit seri iku co-produksi saka BBC lan Netflix, iku luwih kamungkinan sing kaputusan bab mangsa saka seri iki bakal teka mudhun kanggo siasat bisnis dibandhingake karo Steven Moffat lan Mark Gatiss sesanti Creative kanggo karakter.