Demi Lovato dadi salah sawijining topik sing paling diomongake nalika Senin esuk (21). Alasane? Penyanyi kasebut menehi komentar babagan publikasi kontroversial babagan vaksinasi koronavirus anyar. Iki ana ing kiriman kanca, Travis Clark saka band We The King, sing ujar manawa dheweke nglawan prosedur kasebut.

Gitaris nggunakake argumentasi yen dheweke rumangsa kuwatir yen media lan panguwasa umum tansah milih promosi obat-obatan, perawatan, utawa vaksin, sadurunge promosi mangan sehat, meditasi, aktivitas fisik ing njaba ruangan, lan pertumbuhan spiritual. Uga, kiriman kasebut isih ngemot sawetara Warta Palsu sing mbandhingake kanker sing disebabake udud karo kemungkinan kanker amarga vaksin kasebut.

"Poin apik banget, matur nuwun kanggo nuduhake," komentar Demi. Sawise manifestasi saka penyanyi iki, web dibagi banget kanggo nyerang utawa mbela dheweke. Sawetara penggemar malah wis nuduhake kepiye artis kasebut mbantu ing sabab nglawan Covid-19 taun iki.