Home Fitness Dekoding Skuad: Pira Pemain sing Bener ing Tim NCAAF?

Dekoding Skuad: Pira Pemain sing Bener ing Tim NCAAF?

0
Dekoding Skuad: Pira Pemain sing Bener ing Tim NCAAF?

Sukses ing bal-balan College gumantung ing kekuatan tim, karo ambane muter peran pivotal. Pemain sing luwih apik sing diduweni tim, luwih akeh prospek kanggo menang. Nanging, pitakonan babagan jumlah pemain sing kalebu tim NCAAF ora menehi jawaban sing langsung.

NCAA nemtokake "skuad" minangka "klompok biasane ora luwih saka sepuluh pemain sing nganggo seragam lan layak kanggo main ing game apa wae." Nanging, ana pangecualian, amarga sawetara regu ngluwihi watesan iki.

Variasi iki muncul saka tunjangan NCAA kanggo tim supaya bisa nahan nganti 85 pemain beasiswa saben taun. Mangkono, yen tim diwiwiti kanthi 80 pemain beasiswa ing Taun 1, bisa nambah nganti limang maneh ing Taun 2, tekan watesan 85 pemain.

Skuad yaiku klompok pemain sing bisa dilakokake tim ing sembarang wektu. Regu biasane dumadi saka 22 pemain: 11 wiwitan, pemain pengganti, lan cadangan. Ing sawetara kasus, tim bisa nggawa luwih utawa kurang saka 22 pemain ing regu.

Raining Roster: Sapa sing Nggawe Tim Bal-balan NCAA?

Tim Bal-balan NCAA biasane dumadi saka total pemain 85, kanthi 31 sing dadi atlet beasiswa. 54 liyane sing diarani "walk-ons." Walk-on minangka pemain sing gabung karo tim tanpa direkrut utawa duwe jaminan wektu main. Biasane kudu nyoba lan entuk papan ing daptar tugas kaya wong liya.

Ana uga sawetara macem-macem pemain ing tim NCAA Football. Yen sampeyan pengin sinau luwih akeh, sampeyan bisa sumber riko kanggo ngerteni luwih akeh. Ana wiwitan sampeyan, sing paling apik 11 pemain ing saben posisi sing bakal miwiti game. Banjur ana serep sampeyan, yaiku pemain sing mlebu nalika ana wong sing cilaka utawa butuh istirahat. Lan pungkasane, ana pemain tim khusus sampeyan, sing kalebu kicker lan pemain sampeyan.

Saiki kita ngerti jumlah pemain sing nggawe tim NCAA Football, ayo deleng posisine. Lineup khas kalebu:

nyerang:

Quarterback
Mlayu bali
mburi lengkap
Panrima Wide
Pungkasan sing kenceng
Lineman nyerang

Pertahanan:
lineman pertahanan
Linebacker
Cornerback
Keslametan

Tim khusus:
Kicker Punter

Tantangan Pramuka kanggo Agen Pay Per Kepala

Ngatur blumbang pemain sing akeh ing daftar bal-balan kuliah bisa dadi tantangan sing nggegirisi kanggo agen bayar saben kepala. Kanthi akeh atlit ing tim, nganakake kepanduan sing komprehensif dadi tantangan banget, nggawe alangan gedhe kanggo ngevaluasi kinerja lan potensial pemain individu kanthi akurat.

Kanggo layak melu bal-balan Divisi I utawa II NCAA, calon atlet siswa kudu memenuhi kriteria akademik tartamtu. Iki kalebu entuk skor minimal 820 ing SAT utawa 68 ing ACT. Nanging, penting kanggo dicathet yen iki minangka pedoman umum, dudu aturan sing kaku.

Salajengipun, calon mahasiswa-atlit kudu ngrampungake 16 syarat kursus inti, kanthi paling ora 10 rampung sadurunge taun senior ing sekolah menengah. Kursus kasebut kudu dijupuk ing sekolah menengah utawa perguruan tinggi sing akreditasi, kanthi gelar saka kursus online utawa kredit kanthi ujian ora ditampa.

NCAA wis ngetrapake peraturan rekrutmen sing ketat. Pelatih College dilarang ngubungi calon mahasiswa-atlit nganti sawise 15 Juni taun kapindho ing sekolah menengah. Sadurunge tanggal iki, pelatih mung bisa duwe kontak winates karo calon mahasiswa-atlit tuwane utawa wali legal.

Kajaba iku, ana watesan babagan wektu lan frekuensi interaksi pelatih perguruan tinggi karo calon atlit mahasiswa nalika proses rekrutmen diwiwiti. Sajrone periode kontrak, sing diwiwiti saka 1 September nganti 31 Mei, pelatih bisa nelpon calon mahasiswa-atlet seminggu sepisan lan ngirim surat saben minggu.

Kajaba iku, pelatih kuliah bisa nggawe kunjungan langsung menyang omah utawa sekolah calon siswa-atlit sajrone telung periode evaluasi: 15 April-31 Mei, 1 Juni-31 Juli, lan 1 September-30 November. Sajrone periode evaluasi kasebut, pelatih diwatesi mung rong kunjungan saben prospek, kanthi total maksimal 48 jam.

Nanging, pelatih perguruan tinggi dilarang banget menehi hadiah utawa induksi kanggo calon mahasiswa-atlit minangka upaya kanggo ngamanake komitmen menyang sekolah. Larangan iki nyakup insentif moneter, sandhangan, tiket, transportasi, utawa barang apa wae sing bisa dianggep minangka keuntungan sing ora diidini.

Peran Pelatih ing Rekrutmen

Nalika nerangake bal-balan kuliah, pelatih kepala asring dadi wong sing paling penting ing program kasebut. Dheweke tanggung jawab kanggo mimpin tim ing lan ing lapangan lan nyetel nada kanggo kabeh program. Ing pirang-pirang kasus, dheweke uga tanggung jawab kanggo ngrekrut pemain anyar ing tim kasebut.

Minangka pelatih kepala, sampeyan kudu nggawe hubungan sing apik karo asisten pelatih. Dheweke bakal dadi instrumental kanggo mbantu sampeyan ngenali rekrut potensial lan adol ing program sampeyan. Sampeyan uga penting kanggo mbangun hubungan sing kuat karo pelatih sekolah menengah. Padha bisa nyedhiyani sampeyan karo informasi terkenal bab pemain ing program sing.

Sampeyan uga penting kanggo nggawe budaya positif ing program sampeyan. Iki bakal nggawe luwih atraktif kanggo rekrut potensial lan nggawe dheweke pengin gabung karo tim sampeyan. Tansah eling Aturan lan peraturan NCAA. Rekrutmen minangka wilayah sing akeh potensi pelanggaran, mula penting kanggo tetep ing pedoman sing diwenehake dening organisasi.

Pros lan Cons saka Squads Gedhe

Nalika nerangake bal-balan kuliah, ana pro lan kontra kanggo duwe regu gedhe. Ing tangan siji, duwe luwih akeh pemain menehi tim luwih jero lan opsi. Iki bisa mbiyantu babagan substitusi menit pungkasan utawa nalika ana ciloko. Kajaba iku, regu gedhe bisa menehi dhukungan luwih akeh kanggo staf pelatih sajrone latihan lan game. Nanging, regu gedhe uga bisa dadi angel, dadi angel kanggo pelatih ngatur kabeh wong lan nyebabake ketegangan ing antarane kanca. Kekurangan potensial liyane yaiku sawetara pemain bisa uga ora entuk wektu dolanan kaya sing dikarepake, nyebabake frustasi lan sikap negatif.

kesimpulan

Muga-muga artikel iki migunani kanggo mbantu decode skuad tim NCAAF. Ngerti jumlah pemain ing tim iku penting, amarga bisa mbantu sampeyan nggawe pendapat babagan kompetensi lan kemampuan saben regu. Elinga angka kasebut nalika nonton tim bal-balan favorit sampeyan main supaya sampeyan bisa ngoptimalake pengalaman lan bisa nggawe keputusan sing luwih ngerti babagan sapa sing bakal metu ing ndhuwur nalika loro saingan ketemu ing lapangan!