Wimp Conor McGregor nyepakaké kanggo perang pisanan sawise taun metu ing UFC 257, tuntutan hukum yuta dolar wis dilaporake menyang tim hukum Irlandia.

Koran Independen Irlandia lokal ngumumake dina Selasa yen ana wanita nuntut Conor McGregor amarga cedera pribadi. Kajaba iku, ibune wanita kasebut ngajokake tuntutan hukum cedera kaping pindho. Keluhan kasebut dilaporake dina Senin, lan asosiasi Irlandia sing identitase ora dibeberke kadhaptar minangka terdakwa.

Kanggo alasan legal, rincian panyokro bowo iki ora bisa dibeberke. Wanita kasebut diwakili dening Colegan Legal Partners lan nggoleki tuntutan hukum sing kapisah.

Outlet kasebut nambahake manawa McGregor "wis nolak tumindak salah. Masalah kasebut wis dadi subyek diselidiki dening An Garda Siochana (Polisi Irlandia lokal)

Liwat pratelan, juru bicara McGregor, Karen J. Kessler, ujar ing ngisor iki marang Independent:

"Following diselidiki pepek dening Gardai, sing, saliyane Interviewing penggugat, kalebu Interviewing akeh sumber, njupuk statements saksi, mriksa rekaman Closed-circuit, lan kerjasama saka Conor McGregor, panyokro bowo iki categorically ditolak. Penggugat ngerti manawa kasunyatan kasebut mbantah klaim ing tuntutan hukum iki. Pak McGregor bakal mbantah saben pratelan lan yakin manawa kaadilan bakal ditindakake. "

Ing taun anyar McGregor wis melu ing macem-macem kedadean njaba Octagon. Ing April 2018, dheweke ditangkep amarga narik crane loading menyang bis karo sawetara pejuang UFC ing njero. Sawetara wong, kalebu pejuang, pungkasane ciloko.

Ing Maret 2019, McGregor ditangkep amarga njupuk lan ngrusak telpon saka penggemar ing Miami. Kurang saka sasi sawise penahanan. Irishman nyerang wong diwasa ing pub Dublin.

Uga ing sasi sing padha, The New York Times nglaporake manawa McGregor diselidiki ing kutha asale ing Irlandia amarga ana kasus serangan seksual. Ing Oktober, koran kasebut ngumumake serangan seksual kaping pindho ing McGregor dening wanita liya.

Ing September taun kepungkur, McGregor ditangkep ing Prancis amarga tuduhan serangan seksual lan pajanan ora sopan, Conor diwawancarai lan dibebasake dening polisi, timnya ngetokake pernyataan lan mbantah kabeh tuduhan kasebut.