TPlatform streaming Netflix kudu ngirim Cobra Kai musim 3 kanggo para penggemar tanggal 1 Januari 2021, kaya sing dijadwalake wiwit minggu kepungkur.

Penggemar wis ngerti manawa angsuran katelu Cobra Kai bakal nggawa ketegangan. Ya, akibat saka kejatuhan Miguel ing pungkasan musim pungkasan bakal dadi bagian saka perdana sing bakal kenek layar ing sawetara dina.

Lan nalika Cobra Kai bali menyang layar minggu iki, para penggemar bakal kantun salah sawijining karakter. Kaya sing dicethakake ing dina kepungkur, mahasiswa dojo Aisha Robinson, sing dimainake dening Nichole Brown, bakal ora ana ing cicilan anyar iki.

Wigati dicathet yen ing taun 2019 Brown wis ngumumake ing akun Instagram dheweke bakal absen ing musim 3 Cobra Kai, matur nuwun kanggo kesempatan lan wektu dheweke ana ing seri Netflix.

Saiki, showrunner Cobra Kai Jon Hurwitz dikonfirmasi liwat TVLine yen Aisha ora bakal bali menyang seri Netflix ing musim 3, nanging, iki ora ateges dheweke ora bakal bali karo musim 4.

Ing wawancara sing padha, Hurwitz ngelingi manawa karakter liyane saka musim 1 uga ora ana ing cicilan kapindho lan bali kanggo episode sing bakal dirilis ing sawetara dina. Iki sing diomongake ing wawancara

"We tresna Aisha lan kita tresna Nichole Brown. Karakter tartamtu sing disenengi ing musim 1 ora katon ing musim 2, kaya Kyler, Yasmine, lan Louie. "Sadurunge musim, kita ngandhani Nichole bab sing padha karo para aktor kasebut: mung amarga karakter ora katon sajrone sawetara wektu, ora ateges dheweke wis ninggalake jagad iki, mula dheweke ora bisa bali maneh. . Kita seneng karo karakter kasebut, lan mungkin kita bakal ketemu maneh ing sawijining dina. “

"Kita duwe crita sing dawa. Kita cenderung ndeleng pertunjukan kasebut saka sudut pandang sing wiyar, ing endi lawang mlebu lan metu sing gawe kaget lan penting. Kadhangkala wong kudu metu supaya [masuk maneh] rada beda lan luwih gedhe. “