Chris Froome kacilakan nalika latihan ing dina Rebo, nyebabake dheweke tatu parah lan ora bisa bersaing ing Tour de France sing bakal teka.

Chris Froome wis ngerti roadmap kanggo mangsa pisanan ing Israel-Mulai Bangsa. Wong Inggris, sawise mutusake yen dheweke ora bakal dadi bagian saka konsentrasi sing bakal ditindakake tim ing Girona kanggo nerusake persiapan fisik lan rehabilitasi ing California, wis nyetel tanggalan kanggo kursus 2021 kanthi tujuan sing jelas kaya tantangan. : kanggo saingan maneh karo njamin ing Tour de France.

Iki dicethakaké dening Rik Verbrugghe,

Direktur olahraga Israel, ing wawancara karo media Belgia Het Nieuwsblad: "Ing pungkasan Februari, dheweke bakal ana ing Volta ao Algarve. Banjur dheweke bakal terus karo Volta a Catalunya nganti tekan Tur liwat Criterium du Dauphine. Iku garis umum sing saiki ditetepake. Yen rencana kasebut ditindakake, Froomey bakal bali menyang Grande Boucle nalika dheweke ora ana ing rong edisi pungkasan ing taun 2019 amarga kacilakan sing dialami ing tes Dauphine sing bakal bali ing taun iki lan ing taun 2020 kanthi keputusan tim amarga jelas. kurang daya saing ing balapan sadurunge kayata Tour UAE.

Nanging apa dheweke bisa ngolehake level sing paling apik Iki minangka keraguan gedhe sing ngganggu Inggris ing jaman saiki sing ing umur 35 taun isih duwe tekad kanggo nggayuh impian Tur kaping lima sanajan wis rampung ing posisi 98 Tur Spanyol pungkasan. , janjian pungkasan kang nganggo werna saka tim Ineos? Kanggo pitakonan sing ditimbulake Verbrugghe ujar manawa masalah paling gedhe ing Froome dudu kahanan fisik, nanging kompetisi angel sing saiki kudu diadhepi ing peloton wiwit Maret Chris dadi luwih kuwat lan bisa berkembang maneh. minangka akeh pasukan ing sikil tengen kaya ing sisih kiwa.

Saiki wis akeh nom-noman sing thothok-thothok lawang kanthi kenceng banget. Sing angel yaiku ngalahake serigala enom kayata Tadej Pogacar Egan Bernal lan Remco Evenepoel. Kontak pisanan kanggo Froome bakal ing Vuelta a San Juan 24-31 Januari ngendi kita bakal miwiti kanggo mbukak.