Casey Bloys minangka bos HBO mare ing EasttownYen pangripta kepengin nerusake seri kasebut, musim 2 ora bakal kelakon. Sukses liyane ing line-up HBO kang gripping lan universal-diakoni miniseri.The Undoing.Big Little Lies?, lan Sharp Objects; Mare saka EasttownIs digawe dening cara backyard Ingelsby, writer. Ingelsby nulis acara kasebut. Kate Winslet wis dadi Emmy, Grammy, Academy, lan aktris sing menang Akademi wiwit 2011, dheweke wis main peran penting ing TV. Mildred Pierce. Winslet main peran minangka detektif judhul ing seri kasebut. Dheweke ditugasake kanggo neliti kasus pembunuhan marang ibune Philadelphia. Nanging, masalah dheweke ngluwihi. Kasus liyane sing nglibatake ilang lan reintegrasi bocah wadon isih ditundha. Mare uga direbut hak asuh dening mantune.

Mare Of Easttown sukses gedhe kanggo HBO. Winslet menehi kinerja paling apik ing karir ing acara kasebut. Acara kasebut uga nggawe rekor anyar kanggo pamirsa, menehi rating dhuwur kanggo kabel bayar HBO, lan layanan streaming. Mare of Easttown minangka siji-sijine siaran sing ndeleng pamirsa tuwuh saben minggu, kajaba The Undoing. Iki uga misuwur banget ing pasar streaming. Acara kasebut narik akeh pelanggan HBO Max nganti server HBO Max nabrak sadurunge final seri. Nalika episode pungkasan pungkasane teka ing HBO Max, dianugerahi tonggak sejarah dadi episode Seri Asli sing paling ditonton sajrone 24 jam pisanan debut. Iki nyebabake akeh sing mikir yen HBO nimbang ngembangake seri winates dadi seri asli. Nanging, pimpinan jaringan kasebut ujar manawa keputusan kasebut ora gumantung marang kinerja Mare of Easttown.

Casey Bloys, kepala konten ing HBO lan HBO Max, ngandhani Deadline yen dheweke ora ngerti yen Mare saka Easttown bakal bali kanggo musim kapindho. Dheweke ujar manawa keputusan kasebut ora gumantung marang dheweke, nanging acara kasebut mung bakal diterusake yen Brad Ingelsby duwe ide sing apik lan nuduhake minat kanggo nyritakake crita liyane. Bloys ujar manawa ora kaya konten musiman sing ditulis ing jaringan kaya ABC, pertunjukan winates kaya Mare of Easttown ora dianyari amarga wis tampil kanthi apik. Nanging, tim kreatif pertunjukan sing nggawe ide kanggo nindakake pertunjukan kasebut, yen rumangsa ana papan kanggo crita liyane sing apik. Waca apa sing diomongake Bloys ing ngisor iki:

"Wong mikir keputusan kasebut kaya ABC ing taun 70-an. 'Kita kudu njaluk luwih Mares.' Iku keputusan sing digawe karo Brad [Ingelsby] utawa Kate [Winslet]. Aku bakal ngandel yen dheweke mikir yen ana liyane lan iki bebener. Iku ora tansah diwenehi sing soko bakal bisa uga. Diwiwiti karo tim kreatif. Ora tau dadi tugasku sing nyopir.”

Winslet wis nyatakake minat kanggo bali menyang peran utama ing Mare of Easttown. Angourie Rice lan bintang liyane ora yakin babagan acara kasebut dianyari. Dheweke percaya yen Mare ing Easttown minangka seri mandiri sing nuduhake kabeh sing dikandhakake ing musim siji. Pandangan Rice dituduhake dening Ingelsby, lan Craig Zobel, direktur. Nalika padha tansah wanted Maid of Easttown dadi produksi siji-mati, sukses acara wis mimpin kanggo wong-wong mau ora aturan metu kamungkinan revisit yen idea apik.

Wiwit iku luwih saka EasttownSenajan seri wis dibatalake, ana bantahan digawe panas antarane pembuangan liwat apa kudu gawe anyar. Sawetara penggemar rumangsa butuh mlayu liya kanggo mungkasi kasusahane Mare. Sawetara percaya yen ndawakake crita bakal ngedhunake kualitas pertunjukan lan njalari katon ing cahya negatif sing padha karo musim kaloro.Bohong Cilik Gedhe Lan Detektif Sejati. Nalika Winslet bakal sedhih yen ninggalake Mare maneh, dheweke kudu bali maneh kanggo nggawe crita sing ora marem utawa setengah ati. Sesanti kreatif Ingelsby wis nggawe prabédan.EasttownSa adoh. Ingelsby minangka kanca apik ing acara kasebut lan panemune bisa dipercaya babagan masa depan. Penggemar ora kudu optimis babagan musim 2 nganti Ingelsby percaya yen ana ide sing apik kanggo pengulangan liyane.