The Brain Games minangka serial televisi Amerika populer sing nyinaoni ilmu pemahaman kanthi fokus ing penipuan, tes psikologis, lan pamikiran sing kontradiktif. Seri kasebut diwiwiti ing National Geographic ing 2011 minangka khusus. Mbalekake minangka seri nyata ing 2013 nyetel rekor kanggo tingkat pertama ing salah sawijining seri National Geographic pisanan kanthi 1.5 yuta pamirso. Musim 7 dirilis ing 2016.

Neil Patrick Harris minangka narator sing ora katon ing musim pisanan, diganti dening Jason Silva kanggo seri liyane minangka host lan presenter; Kajaba iku, tukang tangan Apollo Robbins digunakake koordinator lan tamu ngapusi ing gambar. Acara kasebut kolaborasi, nyengkuyung pamirso televisi, asring karo sawetara sukarelawan langsung, kanggo melu tes visual, pendengaran, lan liyane, utawa "game otak", nandheske poin-poin penting sing disorot ing saben episode.

release Date

Brain Games minangka serial televisi ilmiah sing ditayangake ing 9 Oktober 2011, ing saluran National Geographic. Musim iki ditampilake kanthi 3 episode khusus saka siji jam drive. Mengko ing 2013, acara kasebut bali minangka seri pisanan lan nglumpukake rating pertama Nat Geo. Nat Geo durung nyedhiyakake nganyari musim anyar. Nanging acara kasebut minangka inti lan produsen merek utama saluran kasebut. Mula, kita yakin manawa bakal bali maneh. Yen dianyari, kita ngarepake musim Brain Games 9 bakal diwiwiti ing Januari 2021.

Cast

Acara kasebut wis ngrilis 1 musim pisanan minangka khusus lan ora ana manajer. Sanajan, musim kasebut dicritakake dening Neil Patrick Harris, sing misuwur amarga karakter Barney ing 'How I Met Your Mother'. Narator sing ora katon, saka musim 2 diganti dening Jason Silva. Jason minangka pamicara umum lan filsuf Amerika lan wis dadi tuan rumah versi liya saka 'Origin' Nat Geo.

plot

 

Acara kasebut uga nampilake macem-macem cheaters kayata Eric Leclerc lan Max Darwin, pangembang kayata Shara Ashley Zeiger, Jordon Hirsch, lan Amanda Hirsch, lan pelawak kaya Ben Bailey lan Jay Painter. Apollo Robbins, pengrajin sing misuwur, dianggep minangka master ngapusi. Pengarang Bill Hobbs lan penyanyi Andrei Jikh uga wis sawetara wektu dadi bagian saka acara kasebut.