Musim Panas Ireng 2: tanggal rilis, cast, lan plot kabeh sing kita ngerti nganti saiki!
Musim Panas Ireng 2: tanggal rilis, cast, lan plot kabeh sing kita ngerti nganti saiki!

To kabeh pembuangan saka acara binge-pantes iki 'Black Summer', yen sampeyan nggoleki nganyari paling anyar sampeyan ana ing Panggonan tengen. Kita duwe kabar apik kanggo kabeh penggemar. Acara wis siyap kanggo musim 2 premiere rauh.

Seri Netflix Asli anyar iki babagan serangan Zombie wiwitane teka ing 11 April 2019, nanging sampeyan bakal ngerti manawa para penggemar jarake adoh saka zombie nalika ndeleng final musim. Luwih saka setahun wis rampung wiwit final musim. Acara kasebut ana ing serangan zombie sing paling jero lan paling agawe sajrone Z-Nations. Iki sing kudu sampeyan krungu babagan musim 2 'Black Summer'.

Tanggal rilis Black Summer Season 2

Apik banget, wong lanang! Kabar apik, wong! NetFlix musim sing bakal teka iki gawe anyar Black Summer kapindho. Pembaruan kasebut digawe dening Netflix NX Twitter ing Nopember 2019. Jaime King, sing dadi bintang ing acara kasebut minangka Rose, uga njupuk Twitter karo kabar yen dheweke bakal dadi bintang lan produser kanggo musim 2.

Rong taun sabanjure ing tengah taun 2020, penciptaan pandemi Covid-19 rampung. Diumumake ing Juli 2020 manawa produksi bakal diwiwiti ing wulan Agustus nanging dibatalake tanggal 3 September 2020, ing wektu iki.

Tanggal resmi shift musim asil ora diumumake. Kita ngarepake komunikasi kasebut nganti 2020 utawa pertengahan 2021 rampung.

Black Summer Season 2 Plot

Sanajan ora duwe ringkesan resmi, musim kapindho wis diarani aktor Jaime King. Ing wawancara Comicbook, dheweke kandha, "Kabeh sing sampeyan pikirake bakal kelakon, aku bakal guyon, ora bakal kedadeyan. Iku pancene bakal terus sampeyan scratching sirah. Iku meh kaya fitur paling nyata saka wong. Kaya wong sing sombong? Apa dheweke duwe motivasi liyane? Apik banget amarga meh nggawe urip kaya harfiah. Aku ora pengin maca apa sing bakal dakdeleng saben maca naskah kasebut.

Rose ngetutake putrine ing pungkasan musim primer. Spears lan Sun wis nggawe cara kanggo nindakake kulo tinimbang Rose.

Black Summer Season 2 cast

Mbutuhake musim sabanjure kanggo bali menyang pemeran utama Jaimy King Rose, Julius James Justin Chu Carian, William Flowers Sal Velez Jr, Lance Kelsey Flower lan wanita Korea Christina Lee. Kanggo rincian mbesuk Black Summer, tetep ing tutul karo www.jguru.com