Black Summer gawe anyar? Pemeran musim 2, plot, tanggal rilis lan liya-liyane.

Musim Panas Ireng 2

Black Summer punika seri dening Netflix. Iki minangka spin-off saka seri Z Nation. Iki digawe dening Karl Schaefer lan John Hyams. Black Summer kasusun saka wolung episode ing mangsa pisanan. Z-Nation lan Black Summer nitahake Karl Schaefer clarified sing sambungan antarane loro seri punika "Apocalypse padha, crita beda."


Black Summer njupuk Panggonan setaun sadurunge Z Bangsa. Ora ana pemain asli Z bangsa sing melu. Nanging Netflix wis menehi tandha manawa kita bisa ndeleng sawetara cameo ing mangsa ngarep.

Ing Nopember 2019, Netflix resmi nganyarake acara kanggo Musim 2 kanthi syuting diwiwiti ing 2020 lan karakter Rose, Julias, lan Sunset uga bakal bali. William uga diwenehi tandha manawa bakal muncul maneh dening aktor kasebut, nanging durung dikonfirmasi.

Tanggal rilis Black Summer Season 2

Musim 1 dirilis ing Netflix tanggal 11 April 2019, Ing taun sing padha, Netflix ngumumake manawa pertunjukan kasebut bakal bali kanggo musim kapindho. Nanging amarga COVID-19, produksi mandheg ing wulan Maret.

Ing Juli 2020, dikandhakake yen produksi bakal diwiwiti saka Agustus, nanging ing wektu iki diundur maneh nganti September. Sanajan durung ana pratelan resmi, kita bisa ngarepake sawetara teaser, trailer, utawa bisa uga kabeh musim ing 2021.

Para pemain Black Summer Season 2.

Kita mesthi bisa nyana pemeran asli sing kalebu Jaimy King sing main karakter Rose, Justin Chu Cary minangka Julius James, Sal Velez Jr minangka William Velez, Kelsey Flower minangka Lance, lan Christina Lee minangka wanita Korea. Kalebu pemain, kita uga bisa nyana sawetara pasuryan anyar saka karakter anyar.

Plot saka Black Summer Season 2

Pancen angel ngomong apa sing bisa kedadeyan ing kiamat zombie nanging Musim 1 ninggalake kita ing driji sikil. Rose melu maneh karo putrine. Liyane saka Rose, Spears lan Sun diurutake metu sawetara cara kanggo nanggung trip.

Senajan seri njupuk cukup twists sing ora dikarepke lan dadi. Kita bisa nyana sawetara karakter anyar sing bakal mimpin kanggo pangembangan busur karakter dhewe.