Artikel iki mesthi wis dicithak ing kertas nyata sawetara dekade kepungkur yen ora kanggo efforts lelah saka penebang ing saindhenging globe. Nanging, mayoritas wong ora ngerti apa-apa bab industri logging ngluwihi kasunyatan prasaja iki. Pondasi peradaban kita yaiku kayu. Nanging, siji-sijine sing dideleng wong rata-rata babagan logging yaiku produk pungkasan. Pertunjukan kasunyatan kayata "Timber Big" bisa nyritakake kabeh babagan papan utawa kertas sing dijupuk ing toko hardware lokal.

Originally diprodhuksi lan ditayangke ing saluran History ing taun 2020, "Big Timber" fokus ing bisnis logging sing dikelola dening penebang kayu-extraordinaire Kanada Kevin Wenstob lan kulawargane. Musim asli pertunjukan kasebut dirilis maneh ing Netflix ing musim anyar. Cepet munggah menyang ndhuwur kaca situs streaming sing paling ditonton. Penggemar saiki kepingin weruh apa dheweke bakal weruh bisnis kayu sing berkembang ing "Timber Besar" Musim 2.

Kapan Big TImber Season 2 bakal dirilis?

Ora ana woro-woro resmi babagan "Big Timber" Season 2. Acara kasebut kira-kira setengah taun, nanging katon manawa Netflix utawa History Channel ora seneng ndhukung kelanjutan. Iki ora ateges seri kasebut bakal dibatalake.

Musim perdana "Timber Besar" ditayangake ing tengah pandemik coronavirus. Iki tegese bisa uga ditembak sadurunge Kanada nyelehake negara kasebut ing karantina. Miturut The Cinemaholic, seri kasebut dijupuk antarane September 2019 lan Januari 2020. Dheweke ora menehi sumber resmi kanggo informasi kasebut. Informasi iki wigati amarga menehi gambaran saka siklus produksi kanggo "Kayu Gedhe". Yen syuting ditindakake ing wulan musim gugur, bisa dingerteni manawa ora ana jaringan afiliasi pertunjukan sing bakal ngumumake seri kapindho sadurunge syuting diwiwiti.

Mangsa 1 ditayangke wiwit Oktober nganti Desember 2020 (liwat IMDb), nyebabake jarak luwih saka setahun antarane syuting lan debut. Penggemar bisa ngarepake "Timber Besar" Mangsa 2 ing musim gugur 2021 yen musim kapindho ana ing produksi.

Sapa Anggota Pemeran Big Timber Season 2?

Yen "Big Timber" nampa musim kapindho, mesthine para penggemar bakal weruh pasuryan sing akrab nalika pertunjukan kasebut pungkasane ditayangake. Kevin Winston minangka wong sing tanggung jawab kanggo operasi logging. Iki sing paling ketok. Erik Wenstob, putrane Kevin, lan mekanik kanggo operasi logging kemungkinan bakal bali menyang kru minangka salah sawijining peserta utama. Sarah Fleming minangka garwane Kevin lan mitra bisnis sing darmabakti.

Kevin didhukung dening Coleman Willner lan klan Wenstob. Wong papat iki wis nggawe jeneng kanggo awake dhewe ing Kanada minangka salah sawijining perusahaan logging independen pungkasan. Penggemar ora mangu bakal weruh "Big Timber" bali kanggo babak liyane.

Lokasi endi sing bakal ditampilake Big Timber Season 2?

Kabeh Season 1 saka "Big Timber" dijupuk ing lokasi sing padha ing Pulo Vancouver, Kanada. Ora jelas yen Wenstobs bakal mbukak kanggo pindhah lokasi ing acara "Timber Big" Season 2. Nalika iku uga katon gampang kanggo nemokake lokasi kanggo reality show, industri logging duwe sawetara watesan sing ora ditrapake kanggo wong liya. Syuting ing papan liya mbutuhake sampeyan nemokake lan ngamanake hak kanggo nggawe film ing papan liya.

Nanging iki ora ateges "Kayu Agung" Musim 2 ora bisa dianakake ing papan liya. Pertunjukan kasunyatan sing padha, kayata "Gold Rush," sing uga kalebu klaim staking ing plot tanah anyar, bisa pindhah ing antarane musim. Wenstobs bisa uga ora ngomong babagan ngamanake bagean alas sing adoh saka papan sing biasa. Penggemar kudu ngenteni nganti Season 2 dirilis kanggo ngerteni luwih akeh babagan lokasi seri kasebut.