Cara paling apik kanggo Ndandani Facebook Messenger Ora Ngirim Pesen
Cara paling apik kanggo Ndandani Facebook Messenger Ora Ngirim Pesen

Kepikiran carane Ndandani Facebook Messenger Ora Ngirim Pesen, Napa aku ora bisa ngirim pesen menyang kanca liyane ing aplikasi Facebook Messenger -

Messenger minangka aplikasi lan layanan olahpesen cepet populer sing dikembangake dening Meta (sadurunge dikenal minangka Facebook). Messenger disambungake menyang Facebook, lan pangguna kudu mlebu menyang akun Facebook supaya bisa nggunakake Messenger.

Dina iki, pangguna ora bisa ngirim pesen ing platform kasebut. Uga, kanggo sawetara pangguna, app malah ora mbukak kanthi bener. Kita uga entuk masalah sing padha ing akun nanging bisa ndandani.

Dadi, yen sampeyan uga salah siji saka wong-wong sing pengin ndandani masalah Facebook Messenger Ora Ngirim Pesen, sampeyan mung kudu maca artikel nganti pungkasan kita wis kadhaptar sawetara cara kanggo nglakoni.

Carane Ndandani Facebook Messenger Ora Ngirim Pesen?

Bisa uga ana akeh alasan kenapa sampeyan duwe masalah ing akun sampeyan. Ing artikel iki, kita wis nyathet sawetara cara sing paling apik kanggo ndandani kesalahan ing akun sampeyan.

Wiwiti maneh Piranti

Wiwiti maneh piranti ndandani akeh masalah sing diadhepi pangguna. Uga, sawetara pangguna wis nglaporake manawa bisa ndandani masalah kasebut sawise miwiti maneh telpon. Mangkene carane sampeyan bisa miwiti maneh smartphone.

Wiwiti maneh telpon Android:

  • Tekan dawa ing Tombol daya or Tombol sisih ing telpon Android.
  • tutul ing Baleni meneh saka opsi diwenehi.
  • Enteni sawetara detik kanggo rampung miwiti maneh.

Wiwiti maneh iPhone X lan mengko:

  • Pencet dawa ing Tombol sisih lan Volume Down tombol bebarengan.
  • Nalika geser kanggo mateni panggeser katon, ngeculake tombol.
  • Pindhah panggeser kanggo mateni iPhone.
  • Ngenteni 15-30 detik banjur pencet tombol Sisih maneh nganti logo Apple katon.

Wiwiti maneh Kabeh Model iPhone Liyane:

  • Pencet dawa ing Turu / Tangi tombol. Ing telpon lawas, iku ing ndhuwur piranti. Ing seri iPhone 6 lan luwih anyar, ana ing sisih tengen piranti.
  • Nalika mateni panggeser katon, ngeculake tombol.
  • Pindhah panggeser saka kiwa nengen. Iki njaluk iPhone mati.
  • Nalika telpon mati, penet dawa Tombol Sleep / Wake nganti logo Apple katon.

Priksa Internet kanggo Ndandani Messenger Ora Ngirim Pesen

Sadurunge, pindhah menyang koreksi luwih lanjut, priksa manawa sampeyan duwe sambungan internet sing apik utawa ora amarga yen kacepetan internet sampeyan sithik, mula sampeyan ora bakal bisa ngirim pesen ing platform kasebut.

Yen sampeyan ora yakin babagan kacepetan Internet, sampeyan bisa nyoba nglakokake tes kacepetan Internet ing piranti. Mangkene carane sampeyan bisa mriksa kacepetan internet.

  • Bukak browser ing piranti lan bukak Internet Speed ​​Checker situs web. (contone, fast.com, speedtest.net)
  • Sawise mbukak, klik ing Test or Mulai yen ora miwiti tes kanthi otomatis.
  • Enteni sawetara detik utawa menit nganti tes rampung.
  • Sawise rampung, bakal nuduhake kacepetan download lan upload.

Yen kacepetan internet sampeyan sithik banget, coba ngalih menyang jaringan stabil liyane. Kaya yen sampeyan nggunakake data seluler, pindhah menyang jaringan Wi-Fi sing stabil.

Pateni Data Saver

Messenger duwe mode ngirit data sing dibangun ing platform sing nyimpen data sampeyan. Nanging, yen sampeyan wis ngaktifake, sampeyan bisa ngadhepi sawetara masalah nalika nggunakake app. Mangkene carane sampeyan bisa mateni.

  • Mbukak Aplikasi Messenger ing piranti sampeyan.
  • Tutul ing lambang profil Lan klik ing Data Ngirit ing Gawe.
  • Akhire, mateni toggle jejere.

Meksa Cedhak Messenger Ora Ngirim Pesen

Meksa nutup app mbenakake umume masalah sing diadhepi pangguna. Mangkene carane sampeyan bisa Meksa Mungkasi aplikasi Messenger ing piranti Android.

  • Pencet dawa ing Messenger ikon.
  • Klik ing ikon 'i' kanggo mbukak Info App.
  • Kene, sampeyan bakal weruh a Stop Stop pilihan, tutul ing.
  • Ngenteni sawetara detik banjur miwiti maneh app kanggo ndeleng apa masalah wis ditanggulangi utawa ora.

Yen sampeyan pangguna iPhone, iki carane sampeyan bisa meksa nutup aplikasi Messenger.

  • Ing layar ngarep iPhone, Gesek munggah saka ngisor lan terus.
  • Gesek munggah aplikasi Messenger jendhela kanggo mbusak.
  • Bukak app maneh lan priksa manawa masalah wis rampung utawa ora.

Priksa manawa Messenger mudhun

Yen sampeyan ora bisa ndandani masalah ing aplikasi Messenger, ana kemungkinan ora ana. Dadi, priksa manawa server Messenger mudhun utawa ora. Mangkene carane sampeyan bisa mriksa yen mudhun utawa ora.

  • Bukak browser lan bukak situs web detektor mati (contone, Downdetector or IsTheServiceDown)
  • Sawise mbukak, ketik Messenger ing kothak telusuran banjur pencet enter.
  • Kene, sampeyan kudu mriksa spike saka grafik. A spike gedhe ing grafik tegese akeh pangguna ngalami kesalahan ing Messenger lan paling kamungkinan mudhun.
  • yen Server Messenger mudhun, ngenteni sawetara wektu minangka bisa njupuk a sawetara jam kanggo Messenger kanggo ngrampungake masalah kasebut.

Priksa Yen Sampeyan diblokir

Yen sampeyan ora bisa ngirim pesen menyang pangguna tartamtu, ana kemungkinan pangguna bisa mblokir sampeyan ing Facebook utawa ora. Kita wis nggawe artikel khusus babagan carane ngerti yen wong wis mblokir sampeyan ing Facebook.

Coba Messenger Lite kanggo Ndandani Messenger Ora Ngirim Pesen

Yen sampeyan isih nemoni masalah, mula sampeyan kudu ngalih menyang aplikasi Messenger Lite amarga nggunakake data luwih sithik dibandhingake karo aplikasi utama. Mangkene carane sampeyan bisa nginstal aplikasi Facebook Messenger Lite ing piranti sampeyan.

  • Open Play Store Google or app Store ing piranti sampeyan.
  • Koleksi Lite Messenger ing garis telusuran banjur pencet enter.
  • Klik ing nginstal kanggo ndownload Messenger versi liter.

Kesimpulan: Ndandani Facebook Messenger Ora Ngirim Pesen

Dadi, iki minangka cara sampeyan bisa ndandani Masalah Facebook Messenger Ora Ngirim Pesen. Muga-muga artikel kasebut mbantu sampeyan ngrampungake masalah ing akun sampeyan.

Kanggo artikel lan nganyari liyane, tindakake kita ing Media Sosial saiki lan dadi anggota saka DailyTechByte kulawarga. Tindakake kita ing Twitter, Instagram, Lan Facebook kanggo konten sing luwih apik tenan.

Sampeyan uga Kaya:
Kepiye Cara Temokake Video sing Disimpen ing Facebook?
Kepiye Cara Nggoleki Video sing Dideleng Anyar ing Facebook?