بدون دکمه افزودن دوست در فیس بوک | چگونه می توان دریافت/غیرفعال کرد؟

0
13196

فیس بوک یکی از قدیمی ترین شبکه های اجتماعی است که همه ما با آن برخورد کرده ایم. من هنوز به یاد دارم، زمانی بود که مردم هزاران دوست در فیس بوک داشتند تا باحال به نظر برسند. با گذشت زمان، محبوبیت فیس بوک کاهش یافته است. یکی از دلایل اصلی این امر، مشکلات مربوط به حریم خصوصی افراد بود، اما از هم اکنون، فیس بوک تغییرات زیادی در تنظیمات و عملکردهای حریم خصوصی ایجاد کرده است. یکی از مشکلات مهمی که بسیاری از کاربران با آن روبرو هستند دکمه عدم افزودن دوست در فیس بوک است. 

بدون دکمه افزودن دوست در فیس بوک

اکنون ممکن است تعجب کنید که این دلایل چه می تواند باشد و چگونه می توانید آنها را برطرف کنید، آیا این یک باگ است یا یک ویژگی. ما در زیر تمام دلایل احتمالی و رفع آنها را فهرست کرده ایم، بنابراین به بررسی آنها بروید.

در همین رابطه: چگونه در فیس بوک پوک کنیم؟ | راهنمای گام به گام آسان

بدون دکمه افزودن دوست در فیس بوک | راهنمای 2021

Facebook یک پلتفرم باز است که در آن می توانید تا 5000 نفر را به لیست دوستان خود اضافه کنید، اما این ویژگی اغلب توسط هرزنامه ها مورد سوء استفاده قرار می گیرد. همه ما با این مشکل مواجه شده‌ایم که در آن دکمه «افزودن دوست» در نمایه شخصی در فیس‌بوک وجود ندارد و همچنین زمانی که فردی را می‌شناسید و هنوز نمی‌توانید او را اضافه کنید، می‌تواند آزاردهنده باشد. بسیاری از کاربران حتما سعی کرده اند با پشتیبانی فیس بوک تماس بگیرند زیرا فکر می کردند که این فقط یک اشکال است، اما من باید این را به شما بگویم. این نیست.

بنابراین در اینجا ما با یک توضیح مفصل دیگر هستیم که ممکن است به همه مشکلات شما پاسخ دهد.

دلایل و راه حل های احتمالی | دکمه "افزودن دوست" در فیس بوک نمایش داده نمی شود

دلیل اصلی نمایش ندادن دکمه "افزودن دوست" در فیس بوک، به روز رسانی تنظیمات حریم خصوصی فیس بوک است که به کاربران این امکان را می دهد که انتخاب کنند چه کسی می تواند برای آنها درخواست دوستی ارسال کند. دلایل دیگری نیز وجود دارد که باعث این مشکل می شود که در زیر هر کدام را به تفصیل برای شما توضیح داده ایم.

کاربر ممکن است تنظیمات حریم خصوصی خود را محدود کرده باشد

رایج‌ترین دلیلی که نمی‌توانید دکمه «افزودن دوست» را در نمایه شخصی پیدا کنید، زمانی است که کاربر تنظیمات حریم خصوصی خود را محدود کرده است. فیس بوک این ویژگی را معرفی کرده است که در آن شخص می تواند محدودیت هایی را برای ارسال درخواست دوستی برای آنها ایجاد کند. این به کاربران امکان می دهد درخواست های دوستی خود را روی "همه" و "دوستان دوستان" تنظیم کنند.

کاربر ممکن است تنظیمات حریم خصوصی خود را محدود کرده باشد

بنابراین اساساً وقتی روی «همه» تنظیم شده است، هر کسی می‌تواند برای شما درخواست دوستی ارسال کند و به طور پیش‌فرض فعال است، اما اگر آن را به «دوستان دوستان» تغییر دهید، تنها افرادی که با یکی از دوستان فیسبوک شما دوست هستند می‌توانند برای شما درخواست ارسال کنند.

خوب، هیچ راه حلی برای این مشکل وجود ندارد، زیرا یک باگ نیست، اما می توانید به سادگی به شخصی که می خواهید اضافه کنید پیامک کنید تا برای شما درخواست دوستی ارسال کند یا با یک دوست مشترک دوست شوید.

در اینجا نحوه تغییر تنظیمات حریم خصوصی خود به "Friends of Friends" آمده است:

  1. به منو بروید.
  2. روی "تنظیمات" کلیک کنید سپس "تنظیمات و حریم خصوصی" را انتخاب کنید.
  3. به "تنظیمات حریم خصوصی" بروید.
  4. اکنون "چه کسی می تواند درخواست دوستی برای شما ارسال کند" را به "دوستان دوستان" تغییر دهید.

اکنون دکمه "افزودن دوست" از نمایه شما ناپدید می شود و فقط دوستان مشترک می توانند برای شما درخواست ارسال کنند.

آنها به حد دوستی خود رسیده اند

فیس بوک محدودیتی برای تعداد دوستانی که یک کاربر می تواند داشته باشد برای جلوگیری از ارسال هرزنامه ها تعیین کرده است، این محدودیت روی 5000 دوست تنظیم شده است. بنابراین اگر شخصی به این حد رسیده باشد، دکمه "افزودن دوست" از نمایه او ناپدید می شود و شما نمی توانید برای او درخواست دوستی ارسال کنید. حتی اگر به شخص پیامکی ارسال کنید تا شما را اضافه کند، نمی‌تواند برای کسی درخواست ارسال کند مگر اینکه برخی از دوستان خود را حذف کند.

شخص درخواست دوستی شما را رد کرد

اگر قبلاً درخواستی را برای شخصی در فیس بوک ارسال کرده اید و او آن را رد کرده است، فیس بوک یک دوره "سرد شدن" معمولاً 3 یا 4 روزه را اعمال می کند. هنگامی که درخواست شما رد می شود، می بینید که دکمه "افزودن دوست" تا پایان دوره "Cool Down" خاکستری می شود. 

شخص درخواست دوستی شما را رد کرد

پس از اتمام دوره «سرد شدن» می‌توانید دوباره درخواستی برای آن شخص ارسال کنید، اما اگر دوباره درخواست دوستی شما را رد کرد، دوره «سرد شدن» به بیش از 3 یا 4 روز افزایش می‌یابد.

معمولاً افراد درخواست‌های دوستی را رد می‌کنند یا به آن‌ها پاسخ نمی‌دهند، اما اگر شما را به‌عنوان هرزنامه علامت‌گذاری کنند، نمی‌توانید به مدت ۱ سال برای آنها درخواست ارسال کنید. بنابراین قبل از ارسال درخواست دوستی، مطمئن شوید که شخص را می شناسید.

فیس بوک شما را از ارسال درخواست دوستی مسدود کرد

وقتی درخواست‌های دوستی زیادی ارسال می‌کنید، فیس‌بوک ممکن است شما را مشکوک ببیند و به طور موقت این ویژگی را از نمایه شما غیرفعال کند یا حتی چند ساعت یا چند روز به شما ممنوعیت موقت بدهد.

این مشکل معمولا زمانی اتفاق می افتد که کاربر به طور مکرر درخواست دوستی ارسال می کند و اکثر افراد آن را رد می کنند. فیس بوک این ویژگی را برای جلوگیری از اکانت های اسپم و حفظ حریم خصوصی کاربران معرفی کرد. بنابراین قبل از ارسال درخواست دوستی، مطمئن شوید که به طور موقت از فیس بوک محروم نشده اید.

همچنین بخوانید: Spotify در Discord نمایش داده نمی شود | در اینجا نحوه رفع آن آمده است!

حساب غیرفعال شده است

اگر شخصی حساب فیس بوک خود را غیرفعال کرده باشد، هیچ کس نمی تواند برای او درخواست دوستی ارسال کند. وقتی کاربری حساب کاربری خود را غیرفعال می‌کند، نمایه‌اش خالی می‌شود، اما فیس‌بوک به آن‌ها این امکان را می‌دهد که از «مسنجر» استفاده کنند و همچنان پیام ارسال و دریافت کنند.

حساب تا زمانی که فرد دوباره وارد حساب کاربری خود نشود، خالی به نظر می رسد. با این حال، همچنان می توانید به آنها پیام دهید و به آنها اطلاع دهید که منتظر هستید تا حساب خود را مجدداً فعال کنند. 

شما بلاک شده اید

فیس‌بوک به کاربران این امکان را می‌دهد که هر کسی را از مشاهده پروفایل، عکس‌های خود محدود کرده و با مسدود کردن آنها درخواست ارسال کند. اگر توسط شخصی بلاک شده اید، نمی توانید عکس پروفایل و حتی لایک ها و نظرات او را ببینید. 

شما بلاک شده اید

بنابراین اگر دکمه «افزودن دوست» ناپدید شد و می‌خواهید بررسی کنید که آیا مسدود شده‌اید یا نه، برای او پیامی ارسال کنید، اگر ارسال نشد، به احتمال زیاد مسدود شده‌اید.

بسته شدن | بدون دکمه افزودن دوست در فیس بوک

با گنجاندن ویژگی های جدید حریم خصوصی، فیس بوک امن تر از همیشه شده است. بسیاری از کاربران این مشکل را به پشتیبانی فیس بوک گزارش دادند، اما من قبلاً در بالا به شما گفته ام که این یک باگ نیست، بلکه یک ویژگی است که فیس بوک برای محافظت از حریم خصوصی کاربران از آن استفاده می کند. امیدواریم این مقاله به تمام سوالات شما پاسخ داده باشد، مطمئن شوید که همه آنها را مطالعه کرده اید و نظر خود را بنویسید.